To sobie pogadaliśmy. Dzięki za spotkanie.
To sobie pogadaliśmy. Dzięki za spotkanie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Następnym razem, szybciej mnie przywołujcie do porządkuBo się z "Rozmów o fotografii", zrobiła połowa rozmów o kurach i pseudo-ekologach
![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ktoś dzisiaj zamierza się pojawić?
Niestety dzisiaj odpadam. Karp wigilijny zaszczepił mi grypę żołądkową... Oszczędzę Wam szczegółów, co robię od 1:00 w nocy, regularnie co godzinę...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Oj to niezazdroszczę :-/
Czy te spotkania są jakieś regularne i w określonych dniach czy info pojawia się na bieżąco ?
Regularnie, co poniedziałek z wyjatkiem wielkich świąt, zbiórka circa 19-20. WSZYSTKO NAPISANE W PIERWSZYM POSCIE!!!!
---Moje zdjecia na FB---
Zwykle jest tak, że jak sa święta typu Boże Narodzenie, to nikt nie przychodzi. Czasem jest tak, ze przychodzą 2 osoby, a czasem 15. Jest zima i aktualnie przychodzą głównie "desperaci", bo innym szkoda nosa wyściubić na mróz.
A jak do 20:30 nikt się nie pojawi, to zazwyczaj nikogo juz nie bedzie, ale to się chyba zdarzyło tylko raz...
---Moje zdjecia na FB---
Po nowym roku się widzimy?