Dobry reportaż.
Dobry reportaż.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Teraz mi się podoba. Moim zdaniem ostatni reportaż jest dobry. Opowiada historię, jest dynamika czasu i miejsca! (czasami krytyka się przydaje![]()
Aż stęskniłem się za polską rzeczywistością![]()
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
nie zachłyśnij się, ale zrobiłeś bardzo dobry reportaż.
Trochę mu jednak w moich oczach brakuje. Nie ma dobrego wsiadania do pociągu, nie ma tłoku w pociągu, a to wszystko za sprawą tego, że de facto nie było tłoku w ten dzieńPewnie wszyscy jechali dzień przed Wigilią, ale ja nie mogłem zostać. Pod koniec lekki nieład... No ale czułem, że wam się spodoba ;P
W stosunku do ostatnich zdjęć pewnei z całego roku to to jest całkiem OK. Kilka miclesowych placków jak np. 494 musiało się pojawić, brakuje rzeczywiście czegoś w końcówce + ogólnei jest za dużo zdjęć, skrócłbym całość o jakies 3-4 zdjęcia. Np 492 jest pomysł, ale moment zły. 490 to jednak też miclesowy placek. 486 lepiej skadrowane...
Swoją drogą te w EXIFie z 50mm to jest prawdziwe 50mm? Bo jak dla mnei to jest zdecydowanie szerzej co sugeruje choćby masakryczna dystorsja.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Bez dandeliona. Zróbcie sobie zdjęcie bez przykręconego obiektywu - 50mm! Zróbcie sobie zdjęcie z przystawioną do bagnetu szklanką - 50mm! WOW!
Allxages, micles robił to zdjęcie szklankąŁał!
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---