Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Domyślnie

Kr4nkEd mógłbyś na PW podrzucić jakieś foto tego co używasz, ewentualnie spis konfiguracyjny? mi potrzebna będzie torba na 3 stałki, dwa body z gripem, 70-200 i dwie lampy. do tego kilka gratów jak filtry i baterie. Torba będzie głównie jako transport z pktu A do B - bo na wypady mam małą torbę i plecak. chodzi mi o coś w czym sprzęt będzie wylegiwał się i podróżował na pracę - dostępność i szybkość wydobywania go ma średnie znaczenie, bo to nie zawody, a głównie ślubniactwo, więc coś w czym będę mógł dobrze to poukładać i poukładać wszystko.

Deffender'a 220 oglądałem i prezentuje się zacnie. Tamrac Pro12 chyba troszkę mniejsza, ale poszukam..
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotopawkas Zobacz posta
    ...mi potrzebna będzie torba na 3 stałki, dwa body z gripem, 70-200 i dwie lampy. do tego kilka gratów jak filtry i baterie. Torba będzie głównie jako transport z pktu A do B - bo na wypady mam małą torbę i plecak. chodzi mi o coś w czym sprzęt będzie wylegiwał się i podróżował na pracę - dostępność i szybkość wydobywania go ma średnie znaczenie, bo to nie zawody, a głównie ślubniactwo, więc coś w czym będę mógł dobrze to poukładać i poukładać wszystko...
    .
    No niby to trochę pasuje do mojej Lowepro Slingshot 250AW. Niemniej uprzedzam z góry, stałki mocno głęboko wpadają i robi się bałagan (nie wiem czy twórczy).

Enter testował torbę http://canon-board.info/showthread.php?t=70502.
    Wygląda wręcz idealnie w Twojej aplikacji.
    Entuzjastyczny Neofita

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów