Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Ceny lustrzanek w grudniu i styczniu

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Widać niewiele rozumiesz. Mam za 3350,- w moim mieście nowy z gwarancją Canon Polska, za niewiele więcej jest też z polską gwarancją do tego na raty i nie za 4000 jak piszesz tylko dużo mniej. I jeśli mam już kupować coś nowego to tak, wolę zapłacić więcej i mieć gwarancję PL.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Widać niewiele rozumiesz. Mam za 3350,- w moim mieście nowy z gwarancją Canon Polska, za niewiele więcej jest też z polską gwarancją do tego na raty i nie za 4000 jak piszesz tylko dużo mniej. I jeśli mam już kupować coś nowego to tak, wolę zapłacić więcej i mieć gwarancję PL.
    Owszem, rozumiem dużo

Kolega się zapytaj o tanie oferty, więc podałem linka do taniego zakupu. Masz ochotę wydać 280 PLN więcej, więc wydaj, nikt nie broni. Ja tylko pokazałem, zę można taniej ...

Chcesz kupić w sklepiku za rogiem od ręki - wolna droga

J.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez flagus Zobacz posta
    1. patrz powyzszy wpis piotru26
    2. Wg skapiec.pl od premiery we wrzesniu za 4700 zjechal do 3300, a eos50 w zeszlym tygodniu podrozal o 200 pln :-o
    Dokładnie, C50D jest juz drozszy do C60D, zapasy magazynowe się kończą jak widać ...

http://cgi.ebay.ie/NEW-CANON-EOS-SLR...item1c176b4c77

J.
    Ostatnio edytowane przez jacek-ie ; 26-11-2010 o 00:23 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów