A ja uważam że nie ma się co bawić w jakieś darmowe serwery. Sam mam i polecam usługi w home.pl. SPRAWDZONE, może nie powalające cenowo, ale bezpieczne, niezawodne i pewne!
A ja uważam że nie ma się co bawić w jakieś darmowe serwery. Sam mam i polecam usługi w home.pl. SPRAWDZONE, może nie powalające cenowo, ale bezpieczne, niezawodne i pewne!
home jest drogie a po co przepłacać. Ja mam hosting kupiony na allegro za 39 zł świetna obsługa praktycznie bezawaryjny a gania na tym joomla i strona jakieś tam obciążenie nawet ma bo to strona przedszkola więc tych odwiedzin jest sporo. Zainteresowanym na pw mogę podać namiar na dostawcę... tani nie musi oznaczać kiepski.
Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48
Zna ktos moze odpowiedniki podobne do MG2?
http://www.minigal.dk/mg2.html
Ogolnie uzywam i jest ok, ale zastanawia mnie czy jest cos podobnego (MG2 jest darmowy)
mam dostęp do darmowej domeny .pl usługa na 2 lata(sam korzystam) 30gb przestrzeni dyskowej i 300gb transferu, mozliwosc utworzenia 1000 poddomen, bloga, galeri, stron www. Namiar na strone tylko priv
tez polecam linuxpl.com
właśnie temat strony z ofertą galerią i blogiem bardzo by się przydał, od dawna chodzi mi po głowie ale nie wiem jak się do tego zabrać, wszelkie informacje od posiadaczy plusy i minusy bardzo się przydadzą
Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo
a może wordpress.com przyjemnie i prosto. da się odpowiednio skonfigurować, możesz zamieszczać wpisy jak w blogu lub tworzyć strony z menu, wstawiać galerie i inne multimedia.
.
50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...
[SIGPIC][/SIGPIC]