Mariusz spokojnie, tak naprawdę wszystko wymusza rynek i canon dużo rzeczy będzie musiał. czy tego chce czy nie, bo tak naprawdę nikt ślubu z tą firmą nie brał![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
No ja na pewno się wyleczyłem. Sentyment jednak jest, a i ludzie stąd wydają mi się mnie obcy... od czasu do czasu warto jednak być racjonalnym. Warto też powiedzieć w odpowiednim momencie stop - zwykłemu rolowaniu, uprawianemu pod osłoną rzeszy wiernych, bo niestety lekko zaślepionych fanów.
Jeżeli natomiast zaczynamy od zera i będziemy "budować", to wybaczcie - nikt przy zdrowych zmysłach i czystych intencjach AD 2010 nie powinien polecać marki z lewego górnego rogu tej strony.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie dołączaj Handelson do innych, którzy nie łapią sensu moich wypowiedzi. To dla nich ulepiłem swoją stopkę na forum...
Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 15-11-2010 o 21:02 Powód: Automerged Doublepost
Entuzjastyczny Neofita
ja mogę polecić canona z jednego powodu. wbrew pozorom ludzie, których znam a fotografują canonem są osobami zadowolonymi z życia, a ci z nikonem to jacyś nadmiernie napięci ....pewnie zbieg okoliczności
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
P.S.
W żadnym wypadku nie dziele ludzi na X i Y !!!
Ostatnio edytowane przez jacek_73 ; 15-11-2010 o 21:08 Powód: Automerged Doublepost
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis