a ja na jabłuszku kuchennym do pieczenia placków bo przecież piekarniki mają teraz swoje timery![]()
a ja na jabłuszku kuchennym do pieczenia placków bo przecież piekarniki mają teraz swoje timery![]()
Piekarnik ni mieści mi się do torby ze sprzętem foto, a na większą chwilowo mnie ni stać. ;-)
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
ja pisałem o jabłuszku które w kuchni już nie potrzebne bo piekarniki mają timery w sobie więc się teściowa nie pogniewa jak jej gwizdnę![]()
A ja ni mam jabłuszka!
Teściowej też już nie mam...
Bo widzicie, to jest polityka Canona, chcecie mieć możliwość sterowania podświetleniem górnego LCD w trybie Bulb? Kupcie 1D bo w nim jest opcja czy wyświetlacz ma się świecić cały czas w Bulb czy nie. No ale takie rzeczy to tylko w linii dla profesjonalistów![]()
Ludzie, zainwestujcie w Grip z wyswietlaczem. Ja moge podswietlac na Gripie jak dlugo chce (tzn do momentu az go nie wylacze recznie![]()
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |
czy w CR 6 tez mozna ustawic ze w trybie BULP pierwsze wcisniecie otwiera przeslowe a drugie zamyka?