-
1. Tak, uważam, że średnia dla tego forum jest wyższa niż w galerii miclesa, przy czym zastrzegam, że nie oglądałem wszystkiego :-)
2. Nie zazdroszczę miclesowi sprzętu, wręcz przeciwnie - fajnie że może takim pstrykać. Żałuję tylko, że pstryka nim tak, jak o pięć razy gorszym.
3. Nie, celem wypowiedzi nie jest dokopanie innym. Wyrażam wyłącznie subiektywne odczucia i mam do tego prawo.
4. Zaglądam do galerii dlatego, że chcę i że jest. Podobnie jak chodzę do muzeum, dlatego że chcę i że jest. Przed wejściem nie zakładam, że zastanę tam gnioty. Ale gdy je zastanę, to mam prawo o tym powiedzieć.
5. Nie sugeruję, że micles powinien zniknąć z forum. Piszę wyłącznie, że robi kiepskie zdjęcia. Może zapędziłem się pisząc, że wszystkie. Natomiast niewątpliwie mu średnia opada. Natomiast zwracanie uwagi, to że ktoś kto pisze na forum, jest krócej niż ktoś inny to kompletny nonsens. Chyba, że patronuje temu forum Związek Bojowników o Wolność i Demokrację.
6. Czy nie prościej nie zaglądać do galerii? Najprościej to w ogóle nie zaglądać na forum Twoim zdaniem?
Uprawnienia umieszczania postów