Pokaż wyniki od 1 do 10 z 472

Wątek: Kolor skóry raz jeszcze

Mieszany widok

Coś już napisał

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To może i ja wrzucę tutaj mojego RAW'a, nad którym możecie się znęcać do woli (mam na to zgodę osoby fotografowanej)

Chciałem uzyskać podobny kolor skóry jak na poniższym zdjęciu (znalezione w sieci, nie wykluczone, że na naszym forum):

Oto moja próba wywołania RAW'a przy użyciu ACR, Photoshop posłużył mi tylko do zmiany rozmiaru zdjęcia:

Link do zdjęcia

Proszę osoby wstawiające swoje wersje o krótki komentarz dotyczący obróbki.

Pozdrawiam.
    500D | BG-E5 | T 17-50 | C50 f1.8 | C85 f1.8 | 430EX II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aro84 Zobacz posta
    To może i ja wrzucę tutaj mojego RAW'a, nad którym możecie się znęcać do woli (mam na to zgodę osoby fotografowanej)

Chciałem uzyskać podobny kolor skóry jak na poniższym zdjęciu (znalezione w sieci, nie wykluczone, że na naszym forum):

Oto moja próba wywołania RAW'a przy użyciu ACR, Photoshop posłużył mi tylko do zmiany rozmiaru zdjęcia:

Link do zdjęcia

Proszę osoby wstawiające swoje wersje o krótki komentarz dotyczący obróbki.

Pozdrawiam.
    Hmm... fota z najkona stawiana przez kanonierów jako wzór kolorystyczny... dobre
    Tak na marginesie, to panna z fotki do testów zna autora zdjęcia "wzorcowego" więc można domniemać, że Ty też więc piszesz głupoty w stylu "znalezione w sieci"...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RalphR Zobacz posta
    Hmm... fota z najkona stawiana przez kanonierów jako wzór kolorystyczny... dobre
    Tak na marginesie, to panna z fotki do testów zna autora zdjęcia "wzorcowego" więc można domniemać, że Ty też więc piszesz głupoty w stylu "znalezione w sieci"...
    Wiem, że zna
    Dopiero po jakimś czasie odkryłem, że to Twoje zdjęcie, wtedy jak wstawiałem nie mogłem sobie przypomnieć skąd je miałem... serio
    500D | BG-E5 | T 17-50 | C50 f1.8 | C85 f1.8 | 430EX II

Domyślnie Bledzioszka

Cytat Zamieszczone przez SirRoot Zobacz posta
    Generalnie co byście wszyscy nie robili to i tak niewiele z tego wyjdzie.
    Młodą trzeba po prostu dokarmić. Widać od razu, że jakaś wygłodzona i blada a do tego pewnie jeszcze pali.
    Proponuje młodą od-uczyć palić i wreszcie niech dziewczyna coś zje, bo photoshop niewiele tu pomoże.
    Kotleta jej jakiegoś czy cuś...

M>S>:-D

Uprawnienia umieszczania postów