Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Brak papierów a gwarancja migawki - pomocy !

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    naprawdę wolałbym się mylić w tym momencie ,zawsze to dla kazdego z nas lepsza perspektywa pracy
    I jak widzisz mylisz się.

Na tej podstawie proszę, byś na przyszłość nie pisał takich "prawd objawionych" jak w tym wątku , szczególnie takim podburzającym, agresywnym tonem, bo niepotrzebnie wprowadzasz ludzi w błąd, robiąc z siebie wszewiedzącego guru.

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    Kto ci takich głupot naopowiadał...

możesz zapomnieć o darmowej wymianie kompletnie jak kolwiek

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta

Na tej podstawie proszę, byś na przyszłość nie pisał takich "prawd objawionych" jak w tym wątku , szczególnie takim podburzającym, agresywnym tonem, bo niepotrzebnie wprowadzasz ludzi w błąd, robiąc z siebie wszewiedzącego guru.
    Tu popieram kolegę przez chwilę poczułem sie jak ...no nieważne
    Jeszcze raz dzięki i bedę wpadał częsciej gdyż to moje 1 body canona i chetnię sie podziele opiniami chociaż tu już chyba wszystko jest napisane

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta

ja mówie cos co kilkukrotnie uslyszalem w serwisie dzwoniac do nich, a ton pracownika , no cóż conajmniej ironiczny, czasem dobrze sie mylić, czy ja sie do teog nie przyznaje? drodzy forumowicze myliłem się i powiem więcej dobrze że tak sie myliłem

koniec OT Pani moderatorze bo temat się rozwiazał i nie ma sensu moim zdaniem tego ciągnac

Uprawnienia umieszczania postów