Jak tak raz byś zrobił plener nie na północ a na południe to myślę, że i chłopaki z Warszawy by dojechali. Bydgoszcz, Toruń, Inowrocław, tak na jeden dzień. Popstrykać i do domu.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie mam wątpliwości, że tak by było.
Póki co tak się składa, że na północy jest największe zainteresowanie, najbardziej ludziom chce się chcieć coś robić i spotykać się.
Jak taka wola zaistnieje gdzie indziej, niekoniecznie w Bydgoszczy czy Warszawie, tak pewnie będzie, na co liczę.
Gdzieś musi na początku nastąpić "rozruch" by pokazać innym, że to możliwe i dać przyczynek do podobnych działań w innych miejscach. Klub w sensie organizacyjnym takie działania będzie podejmować.
Tak w ogóle, rozmowa o aktywności, chęci integracji itp. ma szerszy kontekst, jest bardziej kwestią z pogranicza socjologii i bardziej nadaje się się do kontynuacji chociażby w Twoim, Sergiuszu, wątku "Czy warto być fanem fotografii", niż akurat w tym.
C-F-K - forever
Wybaczcie za moją nieobecność, ale różne sprawy były![]()
Co do propozycji Roberta ja jak co z chęcią![]()
I takie pytanko, co z Migawką ?
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Migawka jest nad morzem chyba :P
Grupa Fotograficzna Kolumba 5
http://kolumba5.tv
No o tej to ja wiem :P
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
oskard92 - Migawka Polskiego Radia ma się odbyć w Rewalu! Jak wejdziesz na stronę
Migawki odsłuchaj początek programu to się dokładnie dowiesz.
Słuchajcie - mam wielki problem. Pamiętacie pewnie moje mocowanie się z fotką do legitymacji.....
Więc teraz muszę zrobić foto na plakat wyborczy - jestem w czarnej............ ;-)
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<