Pokaż wyniki od 1 do 10 z 287

Wątek: [allxages] dokument, reportaż i okolice

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta

@model: Nie nadajesz się na CB ;-)
    wiem, jakoś nie mogę dopasować się do grona wypatrującego każdy nawet najmniejszy błąd na fotografii :-P

ale skoro już tu jestem to tylko napiszę, że robisz fajne zdjęcia, bo: nie są "efekciarskie", są dobre technicznie (co zawsze poprawia odbiór), no i po prostu miło się je ogląda.

czyli generalnie tez się nie nadajesz na CB :-P

pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez model Zobacz posta
    czyli generalnie tez się nie nadajesz na CB :-P
    Dziękuję za komplement

Cytat Zamieszczone przez Paenka
    Przyznam, że zobaczyłam tytuł wątku i sobie pomyślałam "kolejnny co się puszką chwali" imho nie ma to najmniejszego znaczenia ale obroniłeś się fotografiami
    To był tylko zabieg marketingowy, żeby kilku tych co zdjęć dawno nie oglądali, a jedynie wykresy MTF i murki przyciągnąć :-) Nie mam żadnego z aparatów w tytule. Nigdy też nie myślałem o tym, że puszką się chwalić.

Nie podoba mi się tylko obróbka pierwszej serii (jakoś chyba ciut zbyt agresywnie momentami, ktoś pisał "halo"? nie wiem, może).
    Może rzeczywiście. Zwłaszcza po tej ilości PW z prośbą o naukę obróbki...Obiecuję poprawę!

Bardzo mi się podoba tego typu fotografia dokumentalno reportażowa, jest to swojego rodzaju świeżość tu an forum i mam nadzieję, że będziesz więcej wrzucał

WIĘCEJ! [/QUOTE]

Mam nadzieję, że zdąrze coś wrzucić przed weekendem jeszcze

Uprawnienia umieszczania postów