Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Badziewiarstwo-chałturnictwo sp. z o.o.

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Richie Zobacz posta
    Jedno jest pewne.Dopóki ludziska będą takie prace akceptować i płacić za nie dopóty takie osobniki będą wśród Nas.
    Dokładnie tak!I jeszcze długo będą akceptować takie gnioty. Świadomość w tym temacie jest naprawdę niewielka. My to widzimy i nam się wydaje że wszyscy muszą te niedoskonałości zobaczyć a prawda jest inna. Przekonałem się po tegorocznej komunii. Robiłem studyjne foty (dzieci same, z rodzicami, z dziadkami itp), starałem się jak mogłem, siedziałem póżniej przy kompie całymi godzinami żeby dopieścić każdego z osobna. Mam taką własnie "konkurencję" w okolicy więc chciałem zrobic swoją pracę jak najlepiej i pokazać wszystkim że mozna to dobrze zrobić. Myślicie że ktoś to docenił? Dostałem kilka takstów w stylu że ładnie ale dlaczego nie przypilnowałem że dziewczynce o kilka stopni przekrzywił sie wianek na głowie albo że chłopczykowi dziwnie powyginał sie strój liturgiczny pod pachą Tak więc po za moim osobistym zadowoleniem nie sądzę żeby wiele osób doceniło moje zaangażowanie w te zdjęcia. Na pewno nie bardziej niż gnioty konkurencyjne z poprzedniego roku gdzie rodzice dostali zadjęcia dzieci powycinane z koscielnych ławek i wklejone w jakaś tandetną ramke z jezusem. Szkoda słów:-?

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    Tak więc po za moim osobistym zadowoleniem nie sądzę żeby wiele osób doceniło moje zaangażowanie w te zdjęcia. Na pewno nie bardziej niż gnioty konkurencyjne z poprzedniego roku gdzie rodzice dostali zadjęcia dzieci powycinane z koscielnych ławek i wklejone w jakaś tandetną ramke z jezusem. Szkoda słów:-?
    Święte słowa,nic dodać nic ująć.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Uprawnienia umieszczania postów