Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Trzeba będzie to jakoś przeżyć skoro innym się przyda
    Albo zaprotestować,no bo ok 60d jestem w stanie przezyć że coś takiego ma bo nie jeden amator po to sięgnie,ale np w przyszłym 5dmkIII jak by coś takiego zafundowali no to nie wiem...masakra,szpetnie to wyglada...
    Pewnie niedługo znając zycie w seriach typu xxxD i xxD beda uchylne plus dotykowe lcd...bo przeciez to na topie jest
    EOS + L i kupa gratów ...

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Albo zaprotestować,no bo ok 60d jestem w stanie przezyć że coś takiego ma bo nie jeden amator po to sięgnie,ale np w przyszłym 5dmkIII jak by coś takiego zafundowali no to nie wiem...masakra,szpetnie to wyglada...
    Pewnie niedługo znając zycie w seriach typu xxxD i xxD beda uchylne plus dotykowe lcd...bo przeciez to na topie jest
    Ja bym wolał tylko zaślepkę - taką jak w nikonie. Nie potrzebuję wyświetlacza to zamykam i nie narażam na zarysowanie. Ale to moje pobożne życzenia.
    Dla wielu profi odchylany lcd też się przyda (macro, film) - nie mamy na to wpływu. Trzeba się będzie z tym pogodzić
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów