Żona moja zażądała, bym wkleił zdjęcie kościoła w wersji kolorowej.
Więc proszę, specjalnie dla niej
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
MNasz to na myśli? http://americanwomenveterans.org/hom...de-11-11-2010/
Trochę daleko![]()
Żona moja zażądała, bym wkleił zdjęcie kościoła w wersji kolorowej.
Więc proszę, specjalnie dla niej
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
MNasz to na myśli? http://americanwomenveterans.org/hom...de-11-11-2010/
Trochę daleko![]()
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 18-10-2010 o 13:06 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
dinderi, a na tych stawach to występuje coś ciekawszego niż krzyżówki, łyski i łabędzie?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
WystępujeW pierwszym poście jest wstawiony ten link: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rezerwa...aszy%C5%84skie
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Na plenerze dinderi wspomniał o tajemniczych połączeniach w postaci tuneli pomiędzy budynkiem pałacowym a pobliskim kościołem. Nie wspomniał o jeszcze jednym nieco dłuższym łączącym stawy z pewnym szkockim jeziorem. Podobno czasami jego mieszkaniec zagląda w okolice Raszyna w czasie sezonu na karpia. Ale to tylko podobno...
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Przede wszystkim głównemu sprawcy całego zamieszania (w środku) należą się duże podziękowania. Miałem pewne obawy, że będziemy się szwędać bez ładu i składu po obcym terenie, tymczasem Dinderi okazał się doskonałym przewodnikiem. Oprowadził nas, w bardzo ciekawy sposób pokazując interesujące miejsca i przedstawiając historię pałacu i parku.
Pogoda była wręcz wymarzona. Niebo zamieniło się w wielką tablicę do testowania filtrów polaryzacyjnych.
Niektórym najwyraźniej strasznie się gdzieś spieszyło.
Z kolei inny zachowywali stoicki spokój.
Pozostali przyglądali się temu wszystkiemu z dystansem.
Niektóre modelki pozowały długo i wytrwale, stąd niektóre kadry z pewnością będą do siebie niezwykle podobne.
Kiedy już zmęczyliśmy się obserwacjami i fotografowaniem mogliśmy oddać się lekturze bądź sprzętowemu onanizmowi
Ja jednak miałem nieustające wrażenie, że ktoś nas z góry obserwuje
Jeszcze raz dziękuję za miły plenerek i pozdrawiam serdecznie!
Żałuję, że mnie tym razem z Wami nie było...
Fajne fotki, fajne towarzystwo!!
Kolaj - Twoja pierwsza fota - co tam tak fajnie zaświeciło? Flash, blenda??
BTW: jak tam filtry żelowe??![]()
Dziękuję za miłe słowo.
Historia osadnictwa na terenach, po których spacerowaliśmy, sięga głęboko w epokę żelazną. Może wydać sieto nieprawdopodone, ale nasi przodkowie z okolic Raszyna znacznie przyczynili się do świetności Cesarstwa Rzymskiego i rozwoju ówczesnej techniki wojennej. Myślę, że starczy tematów do opowieści, jeszcze na kilka podobnych plenerów
Rany Boskie, ale niebo!!! Co to za polar!?
---Moje zdjecia na FB---