Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    eee, przesadzacie ja na 055prob mam postawioną 229 prohead 3d i jakoś przez 3 lata mi nie ciążył
    cały zestaw do precyzyjnych ustawień krajobraz/architektura jest bardzo sensowny
    Zależy, czy nosisz, czy wozisz. A jeśli nosisz, to gdzie i jak długo. Na całodziennej wędrówce to jednak imho może uprzykrzyć życie, szczególnie, że to nie tylko ciężki ale i duży klamot.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Zależy, czy nosisz, czy wozisz. A jeśli nosisz, to gdzie i jak długo. Na całodziennej wędrówce to jednak imho może uprzykrzyć życie, szczególnie, że to nie tylko ciężki ale i duży klamot.
    Odpowiem bo ode mnie się ta dyskusja zaczęła Jakbym raz w tygodniu wybierał się w górskie wycieczki to kupiłbym sobie carbonowy statyw a nic takiego nie pisałem więc dyskusja o wadze zestawu nie powinna się tak rozwinąć Znam przypadki ludzi co chodzili z cięższymi zestawami nie mówiąc o samych nogach... kumpel za czasów analoga ze swoją 1 i kompletem stałek, zoomów itd.. śmigał po górach, jak mówi ciężko ale co zrobić
    Co do wagi to będę miał okazję w najbliższym czasie sprawdzić jak się wędrówce sprawuje

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów