Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1745

Wątek: Bezprzewodowe wyzwalanie lamp

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    ile wytrzymuje bateria w TT1.. dzisiaj z rodziną do lasu pojechaliśmy, wziąłem PW i trochę klamotów, wyciągam i zonk.. TT1 nie śmiga.. podejrzewam oczywiście baterię..
    mi dziala tak srednio z pol roku, ale mimo wszystko co sesja/ślub sprawdzam poziom baterii, wymieniam jak kreska pokazuje ~30%

zdarzalo mi sie zapomniec wylaczyc urzadzenia, w przypadku TT1 ma to maly wplyw na baterie ale w przypadku Flexow juz kilka kompletow baterii rozladowalem
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    mi dziala tak srednio z pol roku, ale mimo wszystko co sesja/ślub sprawdzam poziom baterii, wymieniam jak kreska pokazuje ~30%

zdarzalo mi sie zapomniec wylaczyc urzadzenia, w przypadku TT1 ma to maly wplyw na baterie ale w przypadku Flexow juz kilka kompletow baterii rozladowalem
    no właśnie flexy jeszcze mi śmigają - ale może dlatego że używam do nich takich specjalnych baterii litowych - naprawdę potężny ładunek w porównaniu do alkalicznych coś takiego: http://www.cyfrowe.pl/aparaty/energi...hium-4xaa.html i faktycznie działają dobrze..
    w sumie dzisiaj taki pech jak z dzieciakami poszliśmy do lasu ale muszę sobie zapas kupić tej CR2450 bo paluszki to zawsze ma się pod ręką lub kupi się wszędzie..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    w sumie dzisiaj taki pech jak z dzieciakami poszliśmy do lasu ale muszę sobie zapas kupić tej CR2450 bo paluszki to zawsze ma się pod ręką lub kupi się wszędzie..
    ja tam kiedys zamowilem na allegro 10 sztuk i mam spokój na kilka lat
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów