Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Jaki statyw oświetleniowy kupić

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez checiu Zobacz posta
    Ewentualnie elinchrom'y ale gdzieś na forum oświetleniowym czytałem, że nie ma co się spinać ze statywami oświetleniowymi
    Ogólnie do studia nie będę się spinał bo nie ma sensu, mogę sobie na spokojnie wszystko ustawić. Ale chciałbym mieć właśnie 2 takie statywy w plener co by nie było właśnie takiego gibania się ;]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aligator16 Zobacz posta
    Ogólnie do studia nie będę się spinał bo nie ma sensu, mogę sobie na spokojnie wszystko ustawić. Ale chciałbym mieć właśnie 2 takie statywy w plener co by nie było właśnie takiego gibania się ;]
    w plener to juz nie takie proste, tu liczy sie przede wszystkim waga, rozstaw nog nie ma znaczenia, zeby duze modyfikatory wiatr nie porwał trzeba sporo obciazyc, albo popularne worki z ziemia/piaskiem ktore napelniasz na miescu, albo kupujesz ciezarki, np takie do cwiczen, ktore zaklada sie na nogi i rece, sa one na rzepy + takie ciezary jak na sztange, ktore zakladasz na statyw
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów