Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1935

Wątek: System Micro Four Thirds

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    (...) wchodzac teraz z cropem z aparaty bez lustra Canon wlasciwie bedzie na straconej pozycji (...)
    Zadzwoń do centrali canona w jap. i im to powiedz. Może jeszcze się zreflektują. A tak poważnie to oni wiedzą co robią. Będzie crop i to w dodatku podobny do m4/3.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psl Zobacz posta
    Zadzwoń do centrali canona w jap. i im to powiedz. Może jeszcze się zreflektują. A tak poważnie to oni wiedzą co robią. Będzie crop i to w dodatku podobny do m4/3.
    chodzi o to ze skoro w przyszlosci bezlusterkowce maja zastapic lustrzanki to lepiej juz teraz robic system przygotowany na pełna klatkę, profesjonalisci zawsze beda wymagac najlepszej jakosci, przy mozliwie praktycznym podejsciu do sprawy - a tu format 35mm jest idealny,

zaraz ktos napisze ze technologia idzie do przodu i mala matryca wystarczy, przypominam ze Nikon i inne firmy tez tak twierdzily kilka lat temu... inna sprawa ze od 6 lat nie ma zadnej poprawy jakosci zdjec i szumow, wszystko raczej idzie w druga strone, pisze ogolnie, bo pojedyncze firmy jak Olek czy Nikon dorownaly tylko Canonowi,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    chodzi o to ze skoro w przyszlosci bezlusterkowce maja zastapic lustrzanki to lepiej juz teraz robic system przygotowany na pełna klatkę, profesjonalisci zawsze beda wymagac najlepszej jakosci, przy mozliwie praktycznym podejsciu do sprawy - a tu format 35mm jest idealny,

zaraz ktos napisze ze technologia idzie do przodu i mala matryca wystarczy, przypominam ze Nikon i inne firmy tez tak twierdzily kilka lat temu... inna sprawa ze od 6 lat nie ma zadnej poprawy jakosci zdjec i szumow, wszystko raczej idzie w druga strone, pisze ogolnie, bo pojedyncze firmy jak Olek czy Nikon dorownaly tylko Canonowi,
    Zawodowcy to bardzo szeroki termin. Ja na przykład nie pałam do posiadania pełnej klatki. W zupełności wystarczy mi format 4/3. używam głównie 100 ISO tak, że problem szumów dla mnie nie istnieje. Póki co bezlusterkowce nie robią na mnie żadnego wrażenia. Natomiast jeśli pojawi się coś na miarę CONTAX G1 lub G2 albo KONICA HEXAR to pewnie zacząłbym zbierać kasę. Ale myślę, że mi to raczej nie grozi.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja ciekawy jestem nadchodzacego Fuji X100 Sergiusz.
    Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów