Pokaż wyniki od 1 do 10 z 422

Wątek: [sebcio80] - Sebastian Stankiewicz - wydarzenia sportowe

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

na większosci trochę bym podciągnął suwaczkiem "recorvery" dzieki czemu ta biel nie waliła by tak po oczach ja w przypadku 8

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    na większosci trochę bym podciągnął suwaczkiem "recorvery" dzieki czemu ta biel nie waliła by tak po oczach ja w przypadku 8
    suwak recovery to chyba najgorsza racz jaka jest, juz lepiej bawic sie suwakami cienie/swiatla w PS,

jak teraz ogladam te fotki na laptopie to faktycznie czasami jest jakby za jasno, ale na monitorze porzadnym wyglada ok, inna sprawa ze ja lubie takie jasne zdjecia, to tak troche pod odbitki robie, bo one sa sporo ciemniejsze,

swiatlo na hali to temat tez istotny, to ze jest za mocno skupione z gory to nic, najgorszy jest telebim pod sufitem, ktory strasznie psuje balans kolorow,

jakby obrabial dwa czy trzy zdjecia to bym sie na maksa przylozyl i wyciagal z cieni, bawil pedzlami itd, ale to nie sesja studyjna, to reporterka! chociaz i tak sporo czasu spedzam nad doprowadzeniem kolorow do porzadku,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów