Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: Czy warto w używkę iść?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar GoomeX
    Miasto
    Poland - Poznań

Domyślnie

sylwester Samluk - to 5D na fotoit chyba pamięta czasy jak ja szukałem Piąteczki. Chyba, że to jakieś inne i 'świeższe'. Nie mniej, skoro to jest to samo - a mniemam, że tak jest i nikt go nie chce kupić, to musi mieć 'jakieś drugie dno'. Z 5D jest w większości tak jak z autami: dobre rozchodzą się po znajomych i rodzinie, a gówna trafiają na alle...drogo i do innych mediów. Ja bym używanego korpusu nie kupił, ale to tylko moje zdanie. Wole dmuchać na zimne, niż mieć później 2x więcej problemów. bye

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoomeX Zobacz posta
    [...]Z 5D jest w większości tak jak z autami: dobre rozchodzą się po znajomych i rodzinie, a gówna trafiają na alle...drogo i do innych mediów. Ja bym używanego korpusu nie kupił, ale to tylko moje zdanie. Wole dmuchać na zimne, niż mieć później 2x więcej problemów. bye
    No i tu akurat ja bym się nie zgodził. Kupiłem używany 40D poprzez wiadomy serwis i nie żałuję - sprzęt w stanie idealnym, nie mam z nim żadnych problemów. Nie zawsze jest tak, że to, co ktoś sprzedaje przez Allegro to szmelc. Sam sprzedałem właśnie KIT-a w idealnym stanie - po prostu doszedłem do wniosku, że skoro i tak go nie używam, to po co ma się kurzyć. A parę PLN-ów włożę do skarbonki i nazbieram na lampę lub jakiś inny obiektyw.
    Choć przyznaję, że zdarzyło mi się kupić towar całkowicie niezgodny z opisem (nie fotograficzny).

Coś już napisał
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Witam !

Nie kupuje od obcych... zadnych uzywanych korpusow ani uzywanych szkiel.

Wole dozbierac kase a jak nie mam na to zbieranie czasu to
    kupuje nizszy model ale nowy.

W zadne kredyty nie wchodze.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów