Mogę tylko potwierdzić, jakość jest na naprawdę wysokim poziomie. Śmiem twierdzić że wyżej niż 8, 14 i 85mm.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mam na myśli jakość wykonania. Na optyczną musimy zaczekać jeszcze.
Mogę tylko potwierdzić, jakość jest na naprawdę wysokim poziomie. Śmiem twierdzić że wyżej niż 8, 14 i 85mm.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mam na myśli jakość wykonania. Na optyczną musimy zaczekać jeszcze.
Ostatnio edytowane przez Bagnet007 ; 16-09-2010 o 10:25 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Bagnet007, dawaj sample zatem!!! Przecież bez tego, to cały ten opis na stronie to "pitolenie kotka, za pomocą młotka".
---Moje zdjecia na FB---
Ja widzę ze to szklo to tak jak 85tka ewidentne nawiazanie do contax zeissa. Mam nadzieje ze wypadnie fajnie, choc ja juz swoje 35/1.4 mamI mam nadzieje ze odleglosc ostrzenia to 0,3m od matrycy a nie od konca szkla jak w 85 co daje w porownaniu z zeissem ok 1,15m
Sampli pewnie kolega dać nie może.
Ale może będzie mógł powiedzieć czy jest tam sterowanie przysłoną i potwierdzenie focusa?
Niestety nikt jeszcze ich nie ma :-|
Mnie też ciekawość zżera.
No stary! Mieć w ręce i nie zrobić ani jednej foty!?
---Moje zdjecia na FB---
Jeśli chodzi o potwierdzenie ostrości czy sterowanie z body, to to jest jeszcze kwestia czasu, ponieważ nie mogą wklejać chipów, które są ogólnodostępne (jakieś patenty). Myślę że cierpliwość to wynagrodzi![]()