Pokaż wyniki od 1 do 10 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No to bosko , do starej piątki mają a do nowej nie , dla mnie to paranoja , tym bardziej że wiedzą , że sprzęt do pracy potrzebny :/.
    no comment...

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    No i podają , 12 dni roboczych ale co z tego skoro 31.08 dostali aparat , przedzwoniłem bodaj 07.09 z zapytaniem ile może to trwać i pan mówi że mam sobie te 12 dni liczyć właściwie to od dziś sic! ... bo rzekomo czekają na potwierdzenie że decyduje się na naprawdę , czyli robią ze mnie idiotę , bo co mam potwierdzić ? że migawka ma być wymieniona na gwarancji ? chore

zresztą dzwoniłem w dzień kiedy aparat dostali i potwierdziłem naprawę więc cóż czekam do 18.09 tzn na ten dzień body mi już potrzebne , to praktycznie 3 tyg miną więc liczę że będzie zrobione
    Ten pan może Cie pocałować w tyłek za przeproszeniem. Naprawa gwarancyjna liczy się od dnia wysłania kurierem. Nadajesz i tego samego dnia ma być proste.

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    No to bosko , do starej piątki mają a do nowej nie , dla mnie to paranoja , tym bardziej że wiedzą , że sprzęt do pracy potrzebny :/.
    A tak btw to ile ty strzeliłeś klatek zanim zdechła?
    pkt 8 regulaminu

Uprawnienia umieszczania postów