Ja bym na dzień dzisiejszy w pozycjonowanie frazy "fotografia ślubna " za poniżej 1500 zł nie wierzył.
Firmy krzyczą sobie teraz 200-500 zł za pozycjonowanie frazy lokalnie - inna sprawa że można lokalnie 3 frazy za 300 wypozycjonować.
Ja bym na dzień dzisiejszy w pozycjonowanie frazy "fotografia ślubna " za poniżej 1500 zł nie wierzył.
Firmy krzyczą sobie teraz 200-500 zł za pozycjonowanie frazy lokalnie - inna sprawa że można lokalnie 3 frazy za 300 wypozycjonować.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
w ogóle mi nie wstyd.
nie widzę powodu. nie oceniam przecież zasadności ceny takiej czy siakiej za pozycjonowanie tylko piszę jakie są FAKTY.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
też nie wierzę.
pierwsza strona to są tysiące linków wrzuconych na różnych stronach do pozycjonowanej strony.
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 10-09-2010 o 12:23 Powód: Automerged Doublepost
fotografia ślubna warszawa ma przykladowo 500 osób pozycjonujących fraze, a nie 5000.
Tak samo klienci nie wiedza jaka jest roznica miedzy Twoimi fotami, a fotami pana, ktory bierze 1300
Szczerze mowiac jest to masakryczne hasło. A gdyby ktoś miał stronę we flashu - nigdy bym się nie podjął pozycjonowania tego.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jako ze atmosfera jest ostatnio nerwowa to spiesze z wyjasnieniami ze nie mial to byc jakis przytyk do Ciebie czy cos (z tym panem za 1300 zł).
ale roznica jest, a nie kazdy sobie z niej zdaje sprawe. przy takich haslach to najlepiej jest usiasc, poczytac - po czym podjac decyzje ze nie stac mnie na DOBRE wypozycjonowanie takiej frazy, sam nie jestem w stanie tego zrobić i zleciec to dobrej firmie (bez pomyslów typu wujek ma lustrzanke to pstryknie kilka fot) ale na hasła lokalne, albo jeszcze bardziej szczegolowe![]()
Ostatnio edytowane przez Loome ; 10-09-2010 o 12:45 Powód: Automerged Doublepost
spoko, no problem.
co do pozycjonowania to jest dość trudna i poważna sprawa, zgadzam się z Tobą....
wiem też że jak ktoś nie ma doświadczenia w pozycjonowaniu to nie tylko może to zrobić źle ale nawet zaszkodzić swojej domenie (włącznie z blokadą strony przez google)...
jeśli ktoś przez rok czasu siedzi w domu i nic nie robi - to może ewentualnie mógłby się podjąć - ale ze sporym ryzykiem porażki, natomiast jak ktoś pracuje to absolutnie nie widzę tego zeby sam to robił...
tak czy siak, lepiej to zlecić profesjonalistom.