Cytat Zamieszczone przez Gimli Zobacz posta
Drodzy forumowicze...... dlaczego nie odpiszecie skalu w sposób normalny. Kolega jest tu nowy, zadał pytanie w odpowiednim dziale i ma problem. Może dziwny .... ale problem. Wystarczy sprawdzić drodzy użytkownicy 5d jak jest u was i odpisać TAK albo NIE, albo w ogóle zignorować pytanie jeżeli uważacie, że jest bezsensowne.

P.S Może skalu wydał ostatnie uciułane pieniądze i teraz denerwuje go taka przypadłość.

Pozdrawiam.
Cytat Zamieszczone przez Ando Zobacz posta
Czy Wam się w d..ach poprzestawiało drodzy forumowicze? Człowiek grzecznie zadał pytanie i opisał rzeczowo problem. Odzew typowy dla tego forum. Jesteście Panowie BUCE. Mentalność "polaczka"...
Ja osobiście kupiłem aparat do robienia zdjęć (no może faktycznie mi się gdzieś poprzewracało) i mało mnie obchodzi czy coś tam zmienia kolor przy naciskaniu. Dla mnie podstawową funkcją aparatu fotograficznego jest właśnie rejestrowanie obrazu, od latarki np. oczekuję aby świeciła. No taka już moja mentalność polaczka. Co gorzej taki ze mnie buc że nie chce mi się zmieniać tej mentalności i szukać dziury w całym.