Czyli dokładnie co i jak poza WB? Robiąc wpis w tym wątku liczę na przedstawienie przez osoby które wiedzą jak to zrobić konkretnych rozwiązań.
Oczywiście można się spierać co lepsze Lr czy C1, dla mnie C1 i wcale nie dlatego że go już mam. Cenowo Lr2 kosztuje tyle samo co najnowszy C1. Zapewne da się też naleźć drożej i taniej. Może faktycznie porównanie C1 vs Lr+PS w moim poprzednim poście nie było najszczęśliwsze. Po prostu po Lr odczuwam konieczność użycia Ps wiem, że to troszkę śmieszne ale C1 postrzegam bardziej jako zamkniętą całość niż Lr.
Przepraszam troszkę od tematu odbiegam, nie chciałbym aby dyskusja o możliwościach wykorzystania c.ch.passport przerodziła się w dyskusje o wyższości LR+PS nad innym oprogramowaniem bo jest ona niezaprzeczalna tylko "nie każdemu kto lubi żeglować na podmiejskim jeziorze jest od razu potrzebny regatowy jacht pełnomorski".
Po prostu kombinuję jakby tu do tego co mam użyć c.ch.passport choć do końca nie wiem (nie jestem przekonany) czy jest to opłacalne biorąc pod uwagę ewentualny nakład kosztów do uzyskanego efektu.