Tutaj jest garść informacji - również o skażeniu (a raczej o mitach o skażeniu)
http://www.bornesulinowo.pl/Turystyk...iekawostki.htm
Tutaj jest garść informacji - również o skażeniu (a raczej o mitach o skażeniu)
http://www.bornesulinowo.pl/Turystyk...iekawostki.htm
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Czytałem, ja z chęcią popoluje na świecące grzybki![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
W związku z komunikatem:
W wyniku decyzji zarządu z dn.23.08.2010 zgromadzone na rachunku klubowym wpłaty zaliczek z tytułu rezerwacji zostały przekazane właścicielowi obiektu.
Pozostałe rozliczenia kwot oraz kwoty pełne od osób deklarujących przybycie, które takich zaliczek nie dokonały, nastąpi w formie gotówkowej na miejscu imprezy.
C-F-K - forever
W wyniku zakończenia przyjmowania zaliczek rezerwacyjnych, kolejność zgłoszeń udziału w plenerze została zaktualizowana w wątku Plener Borne Sulinowo - Listy chętnych.
Zainteresowanych proszę o zapoznanie się.
C-F-K - forever
W związku z tym, że w okolicach Bornego leje i leje pokusiłem się o sprawdzenie pogody na weekend u miejscowych góraliOd środy ma wyjść słońce więc może zdąży osuszyć nasze plenery żebyśmy nie utonęli w błocie
![]()
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
W związku z góralami .... inni czrodzieje też potwierdzają słoneczności
śugob
Oby, bo deszczową Ustkę już przerabialiśmy...
Mimo wszystko bogatsi o doświadczenia teraz będziemy mieli jakieś modelki, lampy i bunkry na plan B.
C-F-K - forever
Mellan - tyle, że te bunkry są porozrzucane po lesie na przestrzeni wielu kilometrów
No, ale jest Kłomino w odwodzie![]()
W sobotę też jest mecz okręgówki lokalnej - można wziąć sprzęty i w 20 osób się rozstawić - emocje gwarantowane ;-)
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<