Chcialem w tamtym poscie napisac "nie moglem sie powstrzymac" ale wydalo mi sie to tak oczywiste, ze odpuscilem.
A tutaj od razu kwasy![]()
Chcialem w tamtym poscie napisac "nie moglem sie powstrzymac" ale wydalo mi sie to tak oczywiste, ze odpuscilem.
A tutaj od razu kwasy![]()
Jestem jedną z tych osób, którym Nowart został polecony przez Flanela.
Ale zaczne od początku... Awaria podstawowego sprzetu spowodowała, że nagle potrzebowałem kupić nowe body 5DmkII. Szukając wśród sprzedawców nikt nie miał tego korpusu na stanie lub miał drożej niż zazwyczaj kosztuje. Problem polegał na tym, że decydując się na zakup we wtorek potrzebowałem body najpóźniej na sobotę z rana. Flanel polecił mi Nowarta i u niego zdecydowałem się na zakup. Nie dość, że sprzęt był w bardzo dobrej cenie, to jeszcze w piątek już go otrzymałem, a co szalenie istotne, Nowart osobiście mi go przywiózł do Trójmiasta dzięki czemu nie kupowałem kota w worku tylko miałem możliwosć przetestowania sprzętu przed zakupem. Oczywiście testy wyszły jak najbardziej ok i jedyne czego mogę żalować to braku większej ilości czasu na rozmową która była ze wszechmiar szalenie interesująca.
Reasumując z czystym sumieniem POLECAM ZAKUPY U NOWARTA.
a ja bym prosił nowarta na odpisanie na PM sprzed tygodnia z prosba o wycene
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
no i po miłej rozmowie na gg![]()
Ostatnio edytowane przez Loome ; 22-06-2010 o 14:05 Powód: Automerged Doublepost
to i ja dopiszę.
zakupiłem 5dII, 70-2004is i 17-40/4
zalupy przyszło mi dokonywać w cieżkich czasach ;-) Piątek nikt nie ma / w rozsadnych cenach/, cały czas drożeją. - Mój mały rozum nie jest w stanie zrozumiec pojecia deficytu w gospodarce kapitalistystycznej -
Nowart aparat akurat miał, szybki telefon i powrot z Bieszczad do Warszawy, gdzie sie umówiliśmy. Ceny w porządku, choć jak w pamięci sie widzi te sprzed miesiąca ;-). Ech...życie.
Reasumujac. Kontakt bardzo sprawny, rozmowa miła, a zakupy bardzo udane / szkła baardzo ostre /
Pozdrawiam
golek
A ja znów polecę Nowarta. Dzisiaj ( niedziela ) z samego rana przywiózł mi do Gdyni kolejne body 5DmkII w bardzo atrakcyjnej cenie. Tym razem było znacznie więcej czasu na rozmowę i o sprzęcie i ogólnopojętej fotografii, a przedstawione oferty na inny sprzęt, którym się interesuję wydały się być więcej niż interesujące.
Po raz kolejny dołączam do zadowolonej rzeszy klientów forumowego Kolegi Nowarta.Cena na interesujące mnie szkiełko była tak zachęcająca, że zbrodnią byłoby nie kupić. Nawet OTC się chowa.
![]()
Spokoja głowa. Historia pamięta wielu oferujących sprzęt w niespotykanych cenach. Pojawiają się, znikają, potem znów się pojawiają... życie. otc przebija wszystkich jeszcze bardziej a jakoś na brak zainteresowania ze strony ludzi, których stać na dopłacenie paruset złotych w zamian za wymierne korzyści i spokojny sen, nie brakuje
Ale dziękuję za troskę, pamięć i zwrócenie uwagi. EOT
Gdzie można zobaczyć aktualna ofertę NOWART'a ??