Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Zwłaszcza pan w środku nie używający łyżeczki :-)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    za żółte chyba są.
    No ale zobacz, że w jasnościach są zimne - suknia na 257 na przykład. Dlatego chyba przydałoby się to CTO na lampę i nie miałbym takiej różnicy pomiędzy pierwszym planem i tłem i cieniami... Na krótką metę taka kolorystyka jest ok, ale patrząc na to dzisiaj, chętnie zrobiłbym trochę "normalnych" :P

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Zwłaszcza pan w środku nie używający łyżeczki :-)
    Oj tam oj tam. Po tylu głębszych nie myśli się o kulturce, także wybacz panu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No ale zobacz, że w jasnościach są zimne - suknia na 257 na przykład. Dlatego chyba przydałoby się to CTO na lampę i nie miałbym takiej różnicy pomiędzy pierwszym planem i tłem i cieniami... Na krótką metę taka kolorystyka jest ok, ale patrząc na to dzisiaj, chętnie zrobiłbym trochę "normalnych" :P

Oj tam oj tam. Po tylu głębszych nie myśli się o kulturce, także wybacz panu
    to jeszcze nie używasz CTO ? ja mam 2x430 ex i na jednej 1/2 CTO folię na stałe przylepioną i gumką złapaną....
    kupilem arkusz 1/2 CTO folii 1 m2 coś koło 50 zł... milso.com - ten sklep.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Pomechlaj tymi suwakami jeszcze w ACR/LR bo z tych rawów można więcej wyciągnąć.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 25-08-2010 o 21:20 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów