Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
A to drogo czy tanio? Ja widuję od tak 3.5 do 8 zł. Więc zaokrągliłem do 5. Ale nie mówię o Warszawie.
Tanio jakoś. U mnie na stacji Cola w puszce kosztuje prawie 3zł. Zamiast redbula stosuje zamiennik w postaci tigera. Biorąc pod uwagę cenę 2,60zł to przy odrobinie wyobraźni bym sugerował, że jest nawet odrobinkę lepszy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jak mam być szczery to Tiger jest dla mnie smaczniejszy. I pamiętam jak sprzedawano go za 90gr jak wchodził na rynek. Chyba wypiłem tego tyle wtedy, że do dziś mnie trzyma i nie pamiętam kiedy ostatni raz sięgnąłem po tego typu napój![]()
Ja niestety sięgam. Jak młodzi przed sesją walną kilka puszek to skóra przybiera lekko niebieskawy odcień. Taka błękitnawa poświata. Pięknie w czarno-białym wychodzi. A, że człowiek lubi ładnie wyglądać...:-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
w macro w warszawie można całą zgrzewkę kupić redbuli - wychodzi coś koło 4 zł za puszkę (jeśli dobrze pamiętam)
ale przede wszystkim (rzeczy najważniejsza) - TYLKO redbull ! żaden tiger !
rasowy fotografik pije tylko redbula, tiger trąci wioską, niestety, takie są przyjęte standardy w warszawie.
poza tym redbull lepiej żołądek czyści.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---