Strona 8 z 36 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 352

Wątek: PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MichałCh Zobacz posta
    Ciezko pojac co maja wspolnego warsztaty blystkowliwych z takim szkoleniem. Inne branze, inne rynki, inna grupa docelowa.[...]
    I jeszcze raz ja
    Świeży komunikat z CB http://canon-board.info/showthread.php?t=67512

Mniej błyskotliwie, te same branże, podobna grupa docelowa. Jest tam również link do stronki z ceną za tydzień.

BTW: nie uczestniczę w żadnym z tych kursów, dla jasności.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Wymuszane?
    Ano wymuszane.
    Ficzery CS5 jak dla mnie nie warte są upgrade'u z CS4.
    Ale jak CS6 będzie miał to coś, czego w CS5 zabrakło, zabawa w koszty zaczyna się od nowa. W upgrade'ach obowiązuje zasada pojedynczych stopni.

Oczywiście, można jechać gimpem i dziesiątką innych free programików do różnych zadań z osobna, da się. Mniej efektywnie, ale można. To chyba jest głównym uzasadnieniem antymonopolowym w stosunku do Adobe Systems.

Ale, sorry , bo to wszystko OT.
    O Adobe można pogadać w stosownym wątku i o ile Gary wniesie do moderatora, prosiłbym o przesunięcie postów w odpowiednie miejsce.
    Ostatnio edytowane przez Mellan ; 23-08-2010 o 23:32 Powód: Automerged Doublepost
    C-F-K - forever

Dopiero zaczyna Awatar MichałCh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Świeży komunikat z CB http://canon-board.info/showthread.php?t=67512

Mniej błyskotliwie, te same branże, podobna grupa docelowa. Jest tam również link do stronki z ceną za tydzień.
    Z tym, ze jesli chce jechac na kurs foto ktory odpowiada mi w 100% - jade do blyskotliwych. Jesli chce posluchac opowiesci "przewodnika górskiego, przyrodnika-ornitologa, historyka sztuki i innych) plus odbyc kurs fotografii przyrodniczej, spedzic urlop w gorach itd - jade na te z Twego linka
    N

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MichałCh Zobacz posta
    Z tym, ze jesli chce jechac na kurs foto ktory odpowiada mi w 100% - jade do blyskotliwych. Jesli chce posluchac opowiesci "przewodnika górskiego, przyrodnika-ornitologa, historyka sztuki i innych) plus odbyc kurs fotografii przyrodniczej, spedzic urlop w gorach itd - jade na te z Twego linka
    Link jest akurat nie mój, ja tylko dałem jako odnośnik w kontekście organizacji i kosztów plenerów, kursów, szkoleń, warsztatów itd. Temat bacznie obserwuję, bo choć nie mam uprawnień formalnych do prowadzenia takich, to powierzono mi instrumenty prawne do organizacji imprez w tematach jak w/w.

Stąd moje wypowiedzi w wątku.
    C-F-K - forever

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    no widzisz.... .dla Ciebie za drogo, a dla mnie za tanio ;-)

mógłbym za te warsztaty zapłacić nawet 3 000 PLN.

WIEDZA fotografów z pierwszej dziesiątki "wedding photographers in Poland" musi kosztować.
    o, nie chciałbyś za mnie zapłacić ? akurat wyjdzie Ci 3k :-D
    :}

Dopiero zaczyna Awatar MichałCh

Domyślnie

Wiec najwiekszy problem to koszty... Ja to widze tak, ze panowie T&M dziela sie swoja wiedza, to oczywiste. A to ile sobie za to cenia to juz jest ich decyzja. I zapewne malo ich interesuje kto nie moze sobie pozwolic na taki wydatek albo uwaza, ze nie warto sie wpisac na liste przy takim koszcie. Ich interesuje, ze maja na kazdej edycji komplet
    N

Domyślnie

nie mogę czytać już tych "marudzących"....
    najlepiej jakby warsztaty kosztowały 150 zł, i jeszcze obiad byłby w cenie oraz herbatka z cytryną.

jeżeli fotografia ślubna "na poziomie" kosztuje w warszawie powiedzmy w granicach 3 000 czy 4 000 zł, to dlaczego warsztaty prowadzone przez Tkacza and MAłachowskiego mają nie kosztować 1500 zł ?

Juz to pisałem ale powtórzę: nie zdziwiłbym się gdyby te warsztaty kosztowały 3000 zł, i tyle bym też zapłacił.
    ciekawe jest to (i jednocześnie irytujące) że ludzie wydają na obiektywy 3 razy tyle co na te warsztaty i jakoś nie marudzą.

Ktoś tu marudził, że 12 godzin, że długo, że jak wtedy wiedzę przyswoić....
    ja się zaopatrzę w 3 redbule - i dam radę.
    :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Ano wymuszane.
    Ficzery CS5 jak dla mnie nie warte są upgrade'u z CS4.
    Ale jak CS6 będzie miał to coś, czego w CS5 zabrakło, zabawa w koszty zaczyna się od nowa. W upgrade'ach obowiązuje zasada pojedynczych stopni.
    A może warto sprawdzić bzdury które się wypisuje? Do CS5 można robić upgrade od CS2 włącznie czy np. PS Elements.

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    A może warto sprawdzić bzdury które się wypisuje? Do CS5 można robić upgrade od CS2 włącznie czy np. PS Elements.
    Sprawdziłem, faktycznie, upgrade można zrobić bazując na dowolnej z legalnych wersji począwszy od CS2 Masz rację.

Kolaj - faktycznie, nie wymuszają...
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ja się zaopatrzę w 3 redbule - i dam radę.
    :-)
    to jeszcze 15 zł trzeba doliczyć? skandal!

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

A gdzie są redbule po 5 zyla?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 8 z 36 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów