Strona 6 z 36 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 352

Wątek: PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    Harmonogram szkoleń PHOTOSZOPIN' prowadzonych przez Krzysztofa Tkacza www.matrimonio.pl oraz Sebastiana Małachowskiego www.sebastianmalachowski.pl........................
    Zwróć uwagę na słowo HARMONOGRAM. Czy to aby nie wprowadza w błąd?

Sprawa jest prosta. Pokazujemy na swoich zdjęciach jak dochodzimy do efektu który widać na blogach. Używamy narzędzi o których piszemy w harmonogramie. Zwracamy uwagę na niuanse o których piszemy w harmonogramie. Skoro używam w mojej obróbce krzywych i zwracam uwagę na trójwymiarowość planów i chce to pokazać na szkoleniu to tak właśnie brzmi harmonogram. Dla niektórych nadęto i śmieszno. Różnica taka jak znać wszystkie części w samochodzie a umieć nim dobrze jeździć.
    Pozdrawiam
    No i TO właśnie trzeba było napisać w programie a nie nadęto i śmieszno.:-) Chcesz pokazać własny sposób obróbki - chwała Ci za to. Ale zapis tego co naprawdę jest tematem szkolenia (czy jak to tam nazwać) we wprowadzeniu a zrobienie "treści" z tych wszystkich punktów jest, jak dla mnie nadużyciem. Podkreślam jak dla mnie. Możesz mieć oczywiście inne zdanie.

Nie da się nauczyć nikogo dobrze jeździć samochodem w 12 godzin - nawet jeśli zna wszystkie części w samochodzie.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Bywalec Awatar chuba
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Nie da się nauczyć nikogo dobrze jeździć samochodem w 12 godzin - nawet jeśli zna wszystkie części w samochodzie.
    Jeśli ktoś już świetnie jeździ, te 12 godzin nauki może dać gigantyczny progres.
    Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuba Zobacz posta
    Jeśli ktoś już świetnie jeździ, te 12 godzin nauki może dać gigantyczny progres.
    Masz rację tylko z tego wynika kolejny problem. W anonsie o takim kursie powinno być dość klarownie napisane, że nie jest to kurs podstawowy i trzeba świetnie jeździć ee... tj. świetnie znać PSa.

Janusz,

Domyślnie

Mylisz pojęcia. Moim zadaniem jest szczerze i klarownie opowiedzieć o tym co robie przy użyciu narzędzi którymi pracuje - i te sa wymienione w harmonogramie. Nie jest moim zadaniem weryfikacja stopnia zaawansowania uczestników. Może oddzielne klauzule dla rozumiejących wolniej, kobiet w zaawansowanej ciąży i obróbkowych ortodoksów?
    Czy kupujący subaru impreze muszą zostać uprzedzeni przez koncern że jesli nie mają doświadczenia to żeby zrezygnowali z zakupu?
    Co więcej, harmonogram wynika z doświadczen z bodaj 11 edycji blyskotliwych - po przeszkoleniu ponad 100 osób mamy rozeznanie ile potrzebujemy czasu na to aby w sposób zrozumiały wyjaśnić to co chcemy przekazać - efekty ze to dociera widać nawet tu na forum (pank, yerzu). jesli to dla Ciebie za mało - nie zapisujesz się. Prosciej się nie da.
    Sebastian Małachowski

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Może oddzielne klauzule dla rozumiejących wolniej, kobiet w zaawansowanej ciąży i obróbkowych ortodoksów? Prosciej się nie da.
    Dzięki, zawsze narzekałem na szybkość działania tego forum. Ja bym nawet to "podciągnął pod Viteza", ale tylko dodałem cię do listy.

BTW. Przejrzałem stronkę - da się te kadry w PS... prościej.

BTW. Popieram Janusza, żeby nie było. Powinno być jasno i wyraźnie napisane: obróbka zdjęć weselnych w PS, prowadzący .... i ....
    the silence is deafening

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio Zobacz posta
    Jak widać dla zarabiających na ślubach itp imprezach cena nie gra roli w pogoni za własnym stylem z Photoshopa
    A jest ona imo wygórowana jak na szkolenie z programu graficznego. Pomijam, że z tych 12 godzin max 2/3 będzie realnym szkoleniem. Przegięliście Panowie IMO, mogę to powiedzieć jako zwykły amator, nie narażając się w "środowisku".
    no widzisz.... .dla Ciebie za drogo, a dla mnie za tanio ;-)

mógłbym za te warsztaty zapłacić nawet 3 000 PLN.

WIEDZA fotografów z pierwszej dziesiątki "wedding photographers in Poland" musi kosztować.

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

... Nie jest moim zadaniem weryfikacja stopnia zaawansowania uczestników.
    Wystarczy uprzedzić.

Może oddzielne klauzule dla rozumiejących wolniej, kobiet w zaawansowanej ciąży i obróbkowych ortodoksów?
    Niepotrzebnie brutalizujesz.

Czy kupujący subaru impreze muszą zostać uprzedzeni przez koncern że jesli nie mają doświadczenia to żeby zrezygnowali z zakupu?
    Wiesz, że TAK. Kupujący Ferrari czy Lamborghini jeśli to jego pierwsze auto tej klasy musi udać się na kurs prowadzenia. Jest uprzedzany, że sobie nie poradzi.

.....jesli to dla Ciebie za mało - nie zapisujesz się. Prosciej się nie da.
    Nawet nie zamierzam.

Janusz,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Masz rację tylko z tego wynika kolejny problem. W anonsie o takim kursie powinno być dość klarownie napisane, że nie jest to kurs podstawowy i trzeba świetnie jeździć ee... tj. świetnie znać PSa.
    Janusz, ale kto przy zdrowych zmysłach wybierze się na taki kurs nie znając PS ???

To chyba logiczne, że to dla osób które już co nie co potrafią....

"że nie jest to kurs podstawowy i trzeba świetnie jeździć ee... tj. świetnie znać PSa" - przesadzasz, według mnie.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zdaje się, że nawet, jeśli coś dla kogoś było niejasne czy nieprecyzyjnie napisane, to już zostało wyjaśnione i nie ma co się przekomarzać. A czy drogo czy tanio... to już wyłącznie kwestia podaży i popytu.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    Janusz, ale kto przy zdrowych zmysłach wybierze się na taki kurs nie znając PS ???

To chyba logiczne, że to dla osób które już co nie co potrafią.... ......
    Z pozycji osoby, która trochę zna PSa to może i logiczne. Dla kogoś kto zaczyna/chce zacząć to już takie logiczne nie jest. Zwłaszcza jak przeczyta harmonogram.

Janusz,

Strona 6 z 36 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów