Pokaż wyniki od 1 do 10 z 312

Wątek: [Battle] Sergiusz kontra reszta świata ( i okolic)

Mieszany widok

Domyślnie

Przez chwilę się wahałem czy nie wziąć udziału, przemyślałem to i:

widzę że Sergiusz jednak potrafi na siebie uwagę zwrócić - ten to potrafi, nie ma co.....
    Sergiuszu, powinieneś pracować w PR jakiejś dużej firmy, myślę że zarabiałbyś grube pieniądze.
    Ten battle to świetny marketingowo-wizerunkowy ruch z Twojej strony - udało Ci się jakby "odwrócić uwagę" od faktu, że ludzie w 90 % tutaj Cię nie lubią, że piszesz te swoje pierdoły, że jesteś gawędziasz itd. - z zdjęć robić TOTALNIE nie potrafisz - i jeszcze zrobiłeś z tego przedstawienie w postaci tego wątku - szczerze gratuluję ! Obróciłeś wszystko w dobry żart ! Brawo !

Szkoda tylko, że Twoje "wystąpienie" zbiegło się z wymarciem naprawdę ciekawego i trudnego wątku - czyli battle Miclesa - "reportaż ślubny 60 zdjęć" - to mógł być naprawdę ciekawy battle, trudny i wymagający.

No cóż, podobno teraz takie czasy że trzeba po prostu BYĆ, nie ważne jak i gdzie, w jakim stylu.

Sergiuszu, jeszcze raz gratuluję, a reszcie użytkowników życzę miłej zabawy.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    Przez chwilę się wahałem czy nie wziąć udziału, przemyślałem to i:

widzę że Sergiusz jednak potrafi na siebie uwagę zwrócić - ten to potrafi, nie ma co.....
    Sergiuszu, powinieneś pracować w PR jakiejś dużej firmy, myślę że zarabiałbyś grube pieniądze.
    Ten battle to świetny marketingowo-wizerunkowy ruch z Twojej strony - udało Ci się jakby "odwrócić uwagę" od faktu, że ludzie w 90 % tutaj Cię nie lubią, że piszesz te swoje pierdoły, że jesteś gawędziasz itd. - z zdjęć robić TOTALNIE nie potrafisz - i jeszcze zrobiłeś z tego przedstawienie w postaci tego wątku - szczerze gratuluję ! Obróciłeś wszystko w dobry żart ! Brawo !

Szkoda tylko, że Twoje "wystąpienie" zbiegło się z wymarciem naprawdę ciekawego i trudnego wątku - czyli battle Miclesa - "reportaż ślubny 60 zdjęć" - to mógł być naprawdę ciekawy battle, trudny i wymagający.

No cóż, podobno teraz takie czasy że trzeba po prostu BYĆ, nie ważne jak i gdzie, w jakim stylu.

Sergiuszu, jeszcze raz gratuluję, a reszcie użytkowników życzę miłej zabawy.

Zupelnie nie lapie po co ten tekst..

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

.. że piszesz te swoje pierdoły....
    Jeszcze jeden taki tekst i będzie ban na jakiś czas bo jak widać 8 kartek rozumu kultury Cię jeszcze nie nauczyło!
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Prawdę mówiąc mam wrażenie, że ten battle ślubny to interesuje z 5 osób może. Sorry, ale zdjęcia ślubne to kotlet. Nie zmienisz tego...

Uprawnienia umieszczania postów