Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1935

Wątek: System Micro Four Thirds

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Oczywiście że to jest możliwe - było na to sporo przykładów w historii z różnych dziedzin.
    Nie powiem nic innego, jak tylko to, ze cieszylbym sie. Nie jestem przywiazany do jednej marki.

Jakis czas temu - Sony wszem i wobec glosilo, ze wypusci swojego bezlustrowca ze szklarnia ZEISS, ktory pobije u43. Wtedy mialem tylko obawy, czy przypadkiem nie zanizy jakosci owych szkiel, ze strachu przed spadkiem sprzedazy Alph i ich szklarni. Nie wiem, czy z tegoz powodu, ale tak sie stalo.

Oby nie dotyczylo to wszystkich producentow zatem!
    Pozdrawiam!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    Nie powiem nic innego, jak tylko to, ze cieszylbym sie. Nie jestem przywiazany do jednej marki.

Jakis czas temu - Sony wszem i wobec glosilo, ze wypusci swojego bezlustrowca ze szklarnia ZEISS, ktory pobije u43. Wtedy mialem tylko obawy, czy przypadkiem nie zanizy jakosci owych szkiel, ze strachu przed spadkiem sprzedazy Alph i ich szklarni. Nie wiem, czy z tegoz powodu, ale tak sie stalo.

Oby nie dotyczylo to wszystkich producentow zatem!
    Jerry możesz podać jakiś link czy coś na ten temat? Bo ni cholery nie kojarzę żeby sony przed premierą nexa wspominało coś o optyce od zeissa do niego.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez X_ray Zobacz posta
    Jerry możesz podać jakiś link czy coś na ten temat? Bo ni cholery nie kojarzę żeby sony przed premierą nexa wspominało coś o optyce od zeissa do niego.
    Bylo kilka razy na SonyAlphaRumors. Sony to oficjalnie sam sie nie odzywa. Dopiero na oficjalnych konferencjach. Teraz na tym portalu juz ludzie dywaguja o kolejnych nadchodzacych NEXach.

Ma byc ponoc GH1 killer. Za chwile zobaczymy zreszta GH2.
    Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów