Ameryki nie odkryłeś...Nikt w tym wątku nie wymienił taśmy, która spełniała by moje wszystkie oczekiwania.
Ameryki nie odkryłeś...Nikt w tym wątku nie wymienił taśmy, która spełniała by moje wszystkie oczekiwania.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Po czym wnosisz, że kolega zrobił 10 razy więcej niż ja? Ja pogooglowałem trochę, przeczytałem tematy jakie są na tym forum związane z maskowanie obiektywu i przejrzałem taśmy jakie są na allegro.
Kopiując mi ten link, upewniłeś się czy jest tam odpowiedź na moje pytanie?
Kolega tak, bo jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie... Jak ktoś jest miły to i ja jestem miły. Ale jak ktoś odsyła mnie do tematu (z góry zakładając, że go nie czytałem i że jest tam polecana taśma której poszukuję) to się irytuję.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
WOW!Skoro niby czytałeś ten wątek, to dlaczego nie umieściłeś w nim swojego problemu???
... ale nie wysiliłeś się, by zapoznać się z regulaminem...
...wskazałem ci miejsce gdzie powinieneś szukać i w razie potrzeby się dopisać...
...zapomnij, nie jesteś miły. Od pierwszego posta wychodzi twoje...
... polecam Regulamin pkt.3 "Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."
Ktoś stara się być miły, by uchronić cię od "karniaków",
a ty od razu wszystkim dookoła plujesz w twarz.
Pokory życzę i pozdrawiam!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."