Pokaż wyniki od 1 do 10 z 169

Wątek: Yervant - Master of Wedding Photography

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    jakby owy Yervant wystawil swoje zdjecia do oceny w galerii uzytkownikow forum canon-board.info to na pewno spotkalby sie z krytyka i micles znalazlby w tych zdjeciach pelno bledow, a sergiusz napisal "piekne zdjecia!" i raptem prysnalby caly czar zdjec Yervant'a
    duzo ..jakby to nazwac.. "mistycznosci" jego zdjec wynika z faktu ze nic o nim nie wiadomo.
    w sensie, ze nie napisal jakimi obiektywami foci, w jaki sposob obrabia itp
    jakby to napisal na forum canon-board to ide o zaklad, ze dyskusja potoczylaby sie w kierunku edukacyjnym, to znaczy Yernant dowiedzialby sie od teoretykow jak nalezy focic
    a tak koles ma spokoj.
    ja rowniez zaczalem tak postepowac.
    robie swoje i nie wystawiam zdjec do oceny, przez nic nie wnoszace komentarze na tym forum.
    na pewno wszechwiedzący Sergiusz doradzilby mu co nie co........

a jeśli chodzi o yervanta i jego światło, to zauważyłem jakiś czas temu że właśnie światło od kameruna daje całkiem niezle światło, wbrew temu powszechnemu psioczeniu na kamerunów.

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    na pewno wszechwiedzący Sergiusz doradzilby mu co nie co.........
    hehe
    sergiusz myslisz ze nauczylbys albo doedukowal Yervant'a w rzemiosle fotografii slubnej?
    moze warto zeby Yervant wpadl na twoje warsztaty foto na spotkanie "fotografia slubna"?
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    na pewno wszechwiedzący Sergiusz doradzilby mu co nie co........

a jeśli chodzi o yervanta i jego światło, to zauważyłem jakiś czas temu że właśnie światło od kameruna daje całkiem niezle światło, wbrew temu powszechnemu psioczeniu na kamerunów.
    uu panie , może i daje , o ile jest to światło doplajacę a nie przepalające i ma barwę zbliżoną do tego co jest wokół , generalnie raz tak tylko miałem , poza tym takie światło rozwala wszystko

a to światło które używa yervant to jest zupełnie inna bajka
    no comment...

Uprawnienia umieszczania postów