grafitti.. dzisij cos się dzieje na miejscie, kontenery sprayem maluja, moze tam coś fajnego bedzie... co do drugiego... micles niech sie wypowie czy tam na polibudzie czegos nie maja..
grafitti.. dzisij cos się dzieje na miejscie, kontenery sprayem maluja, moze tam coś fajnego bedzie... co do drugiego... micles niech sie wypowie czy tam na polibudzie czegos nie maja..
No grafitti to jest wszędzie. Wystarczy, że kupisz bilet dzienny i pomykasz tramwajami. Ja teraz żadnego miejsca dokładnie nie podam, ale jest dużo.
Szkła jest dużo w Starym Browarze, na dziedzińcu czy jak to się tam zwie. Pytałem kiedyś ochroniarza i powiedział, że jeżeli ktoś tylko przejdzie się po zgodę do dyrektora, to ją dostaje.
Pytanie tylko czy te kontenery tam na stałe będą...?
Ja nawet sieciówkę mam więc ten weekend spędzę prawdopodobnie razem z mpk
Hm, chyba faktycznie warto uderzyć "oficjalnie" zamiast ładować się "na bombe"
gunia, kpinek, micles - dzięki za odzew![]()
No, jak byłem z całym sprzętem to od razu ochroniarz pytał się co planuję
Może FF + nie-L stałka by przeszła (takie 50 1.8 nie sprawia pozorów :P)
wg. mnie dla ochroniarza nie ma różnicy czy ktoś ma najnowszą piątkę z czerwonym paskiem czy stare 400D
kiedyś rozkładałem się tam ze statywem - po niecałej minucie ochroniarz przyjechał na tym swoim wózeczku (btw, jak "to' się nazywa?) z krótkim pytaniem: "Czy Pan jest z gazety?"po czym odpuścił. Jednak jego reakcja mogłaby być inna gdyby zobaczył trochę więcej ludzi, statywów, blend, parasolek i dziwnie wyginającą się dziewoje
![]()
[QUOTE=talarczyk;844937]po niecałej minucie ochroniarz przyjechał na tym swoim wózeczku (btw, jak "to' się nazywa?)/QUOTE]
Segway. ;-)
Co do sesji w Browarze to również słyszałem, że pozwolenie łatwo dostać...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Cholerna edycja...![]()
Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 24-07-2010 o 21:06 Powód: Automerged Doublepost
Siemacie,
dawno mnie tu nie byłoale wracam powoli do świata dzikich fot :P
W browarze była juz organizowana akcja foto całą grupą i to w niedzielę rano jak nie było jeszcze ludzi![]()