Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Jaki system? Jaki aparat z szybkim AF?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinietu Zobacz posta
    Te przykłady mozliwości ciekawe,ale ciekawszym będzie zestaw strzałów z K100D i szybko przemieszczających się obiektów,dla kolegi Respect .
    http://www.mp.pr.radom.pl/airshow/ai...9_1/index.html
    Korpus wyjatkowo ślamazarny,ale bywa,jak w powyższym przykładzie ,że trafi w ręce dieharda.
    Kasetki używa siostra,bywa że mam z nim do czynienia,można narzekać nie tyle na szybkość ,co na błądzenie AFa,bardzo upierdliwe.
    Jeśli priorytet to szybkość i celność to moim zdaniem 50D,skok dla Ciebie ogromny,ale 550D też będzie bardzo zauważalne,kasetka to jeden z wolniejszych korpusów i wszelkie porównania wypadają blado.
    No właśnie to mnie boli że nie trafia w ogóle często , już nie chodzi o samą predkość tylko oto ze często nie może trafić.
    D50 nie ma video, a sądze że skoro mam inwestować w nowy sprzęt to wezmę coś co też będzie miało ten bajer, Dla tego najbardziej myśle nad 500D lub D90 .

Czy jest ktoś na forum z 500D z śląska kto znalazły czas na piwko i dał się chwilę pobawić sprzętem?

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GeerbiL Zobacz posta
    D50 nie ma video, a sądze że skoro mam inwestować w nowy sprzęt to wezmę coś co też będzie miało ten bajer, Dla tego najbardziej myśle nad 500D lub D90 .
    Możesz też zaczekać na 60D

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Uprawnienia umieszczania postów