trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
2 było by lepsze z czarno biała obróbką albo kolor sepi i innych czarodziejstw nie warto stosować nie wygląda to za ładnie
Na pierwszym jakoś nie pasują mi te kobiece paznokcie - dłoń fajna jako porównanie "rozmiarów", ale paznokcie psują efekt i za bardzo przyciągają moją uwagę, poza tym przy takim przybliżeniu i z tej perspektywy ta dłoń wydaje mi się jakoś strasznie długa...
Drugie, to jak dla mnie jasna plama z dwoma czarnymi kółkami w środku... Zupełnie bez wyrazu, wszystko się zlewa ze sobą.
C 30 | C 50D | 8 fisheye | 17-55 | 35 | 50 | 85 |
Vitez trochę delikatniej każdy się przecież uczy na błędachOdstaw Photoshopa czy czego tam użyłeś do zniszczenia zdjęcia nr 2 .)
ale prawda jest taka że 2 masakra... nie kombinuj tyle, jak nie podoba się kolor to jedz w B&W lub Sepia
Pierwsze zdjecia takie oklepane trcohe, ale portret malucha nadrabia :]
2 była by jeszcze ok ale ta obróbka położyła to zdjęcie
odkopałeś wątekale dzięki za uwagę.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".