Chętnie dołaczę, jeśli czas pozwoli. A wyglada, ze pozwoli...
Chętnie dołaczę, jeśli czas pozwoli. A wyglada, ze pozwoli...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
To fajnie będzie się spotkać. Zapewne dołączy jeszcze kilku moich znajomych spoza Forum.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Witam
Ja chętnietylko gdzie ?
Witam serdecznie.
Pomysł fajny i jeśli tylko czas (czyt. małżonka) pozwoli...
Sergiuszu, a tak bardziej detalicznie?
Pozdrawiam serdecznie.
....C50E....C40D
Detalicznie podałem dzień i czas na 17 ale myślę, że lepiej by było spotkać się z pół godziny wcześniej. Co do miejsca to wydaje mi się, że najlepsze by były okolice Traktu Królewskiego ale z pominięciem samego Starego Miasta.
Proponuję spotkać się o godzinie 16 30 pod pomnikiem Syrenki nieopodal Mostu Świętokrzyskiego. Sam pomnik pośrednio związany jest z Powstaniem Warszawskim ale szczegóły podam już na miejscu. Aby nie było, że spotkanie ma charakter typowo historyczny na plenerze będą obecne dwie znane z warsztatów modelki Dorota i Inya. Jako, że jest to niedzielne popołudnie to polecam zabrać na plener żony, narzeczone i pociechy a myślę, że nie powinny się nudzić. Planuję przejść trasą w kierunku Nowego Światu do Krakowskiego Przedmieścia a stamtąd poprzez Uniwersytet wrócić na Powiśle odwiedzając po drodze ciekawe miejsca. Niebawem podam dokładny plan pleneru i pewne związane z nim dodatkowe atrakcje ale jeszcze ustalam szczegóły.
O ile czas i pogoda pozwoli również chętnie się zjawię.
I ja bardzo chętnie dołączę, wezmę też żonkę w takim razie.
Ja też wpadnę. Bez względu na pogodę. Mamusia obiecała, ze mnie puści. Do tego będę rozdawał lustrzanki. http://canon-board.info/showthread.php?t=66232
Czy mogę prosić tych co planują przyjść, a mają adapter m42 na EF o przyniesienie tegoż? chciałbym porównać, bo mam podejrzenia co do gwintu w moim, a Enter nie wiadomo na 100%, czy przyjdzie.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---