Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Wysłałem Tobie linka na pocztę. Pod nim są same nudy ale jest i wskazówka dotycząca plenerów.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Zapewne większość z uczestników pleneru przejrzała już swoje plenerowe zdjęcia i po odrzuceniu gniotów:-D mam nadzieję, że coś zostało. Jeśli ktoś miałby ochotę na umieszczenie zdjęcia w czasopiśmie Lustrzanka jako ilustracji to niech najpóźniej do poniedziałkowego poranka ( tak około 13) prześle zdjęcie na moją skrzynkę. Dobrze też by było skrobnąć imię i nazwisko pod zdaniem, że wyraża się zgodę na publikację. Oczywiście jak ktoś ma ochotę napisać parę słów więcej to też istnieje taka możliwość.
Nie macie żadnego zdjęcia z samowyzwalacza ? tak żeby można było podpisać kto jest kto ?
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Wiesz kila osób było inkoguto a na plenerze było co fotografować i grupowe odpuściliśmy. Może na następnym...
Moje zdjęcia ze spotkania. Krytyka mile widziana. (dla amatora :-)
album
pozdrawiam
Janusz