http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
Trochę racji masz bo ten czar jest bardzo ulotny i dobre szkła mogą pomóc pod warunkiem, że we właściwym momencie zostaną użyte. A dla wielu problemem jest właśnie ten moment.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Mam nadzieję, że ten makijaż nie będzie was aż tak bardo odrzucał, bo z tą dziewczyną przewiduję jeszcze więcej zdjęć wrzucić...
Karolina M.
140.
P.S. po Cichy'owemu : białek nie ruszałem - tak się lampa odbiła (chociaż moja w softboxie)![]()
kurcze Micles.. wyjedź nad jezioro, odpocznij.
mówie szczerze, niezlosliwie. ja tu widze masakre. przekombinowales. chcialbym zobaczyc co wyszlo z puszki.
Właśnie, wrzuć kiedyś dla porównania czyste JPG z RAWów bo ciekaw jestem ile PS'a pakujesz do fotek...
Myślę, że micles sie nie obrazi. Podesłał mi kiedyś plik CR2 jednej z fotek tutaj zamieszczonych, którą obrabiał w LR+PS. Nie wiem co dokładnie tam robił, ale ja zrobiłem swoją wersję w jakieś 90 sekund tylko w ACR (stąd np. czarna dziura w ustach). Bez używania PSa itd.
Jak widać, zdjęcie było świetnie naświetlone i w 90 sekund (moim zdaniem) można było dojść do całkiem przyjemnego obrazka. Co świadczy raczej o niezłym poziomie technicznym miclesa.
Pierwsze miclesa, drugie moje.
Też bym chętnie "dorwał" RAWa do tego zdjęciaJedno z tych, które mi się najbardziej podobają z miclesowej galerii
![]()
Moim zdaniem Miclesowa wersja o niebo lepsza...
Panowie to nie battle. Nie w tym celu wrzuciłem
A jak już porównywać to chyba w 90 sekund wywołanego zdjęcia nie ma nawet po co?