Strona 195 z 345 PierwszyPierwszy ... 95145185193194195196197205245295 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 941 do 1 950 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Zamiast iść na ilość powinieneś iść na jakość. Poproś jakiegoś fotografa z Poznania to pewnie chętnie Tobie pomoże jak go zaprosisz na sesje. Tylko fotografa a nie garkotłuka. Loome jest z Poznania myślę, że jak byś zagadał to by pomógł.

Wiesz, patrz uważnie na modelkę bo czar fotografii nie jest do końca zamknięty w sprzęcie, pozach czy oświetleniu. Ale to tak na marginesie.
    Sergiuszu, czar czesto jest w szklach ;-) A czesto tez przychodzi rozczarowanie, bo przeciez wydalem tyle kasy na sprzet, mam piekna szklarnie hmmm tylko zdjecia jak z aparatu mojej siostry ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Trochę racji masz bo ten czar jest bardzo ulotny i dobre szkła mogą pomóc pod warunkiem, że we właściwym momencie zostaną użyte. A dla wielu problemem jest właśnie ten moment.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mam nadzieję, że ten makijaż nie będzie was aż tak bardo odrzucał, bo z tą dziewczyną przewiduję jeszcze więcej zdjęć wrzucić...

Karolina M.

140.

P.S. po Cichy'owemu : białek nie ruszałem - tak się lampa odbiła (chociaż moja w softboxie)

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

kurcze Micles.. wyjedź nad jezioro, odpocznij.
    mówie szczerze, niezlosliwie. ja tu widze masakre. przekombinowales. chcialbym zobaczyc co wyszlo z puszki.

Dopiero zaczyna Awatar matefusz

Domyślnie

Właśnie, wrzuć kiedyś dla porównania czyste JPG z RAWów bo ciekaw jestem ile PS'a pakujesz do fotek...

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matefusz Zobacz posta
    Właśnie, wrzuć kiedyś dla porównania czyste JPG z RAWów bo ciekaw jestem ile PS'a pakujesz do fotek...
    Myślę, że micles sie nie obrazi. Podesłał mi kiedyś plik CR2 jednej z fotek tutaj zamieszczonych, którą obrabiał w LR+PS. Nie wiem co dokładnie tam robił, ale ja zrobiłem swoją wersję w jakieś 90 sekund tylko w ACR (stąd np. czarna dziura w ustach). Bez używania PSa itd.

Jak widać, zdjęcie było świetnie naświetlone i w 90 sekund (moim zdaniem) można było dojść do całkiem przyjemnego obrazka. Co świadczy raczej o niezłym poziomie technicznym miclesa.

Pierwsze miclesa, drugie moje.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    malo

Domyślnie

Też bym chętnie "dorwał" RAWa do tego zdjęcia Jedno z tych, które mi się najbardziej podobają z miclesowej galerii

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Moim zdaniem Miclesowa wersja o niebo lepsza...

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Panowie to nie battle. Nie w tym celu wrzuciłem

A jak już porównywać to chyba w 90 sekund wywołanego zdjęcia nie ma nawet po co?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Co świadczy raczej o niezłym poziomie technicznym miclesa.
    Hie hie hie

A ja dodam jeszcze, że ta fota jest świecona odziwo gołą 580tką, bez softboxa (wtedy jeszcze nie miałem), bez disha (wtedy akurat nie miałem) Aż sam się zdziwiłem, że nie ma masakrycznych cieni :P Wystarczy tylko świecić idealnie prosto w twarz, en face.

Strona 195 z 345 PierwszyPierwszy ... 95145185193194195196197205245295 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów