Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

katia, kilka rad ode mnie (ale nie musisz mnie słuchać):

Kadruj zdjęcia. Popatrz na fotkę, pomyśl co jest tematem i obetnij zbędne częsci.
    Popatrz na 10 zdjecie. Poaptrz na koszuliki - były białe - u Ciebie wyszły niebieskie tak jak całe zdjęcie. Zdjęcia robiłaś w RAWach - nie powinnas mieć problemu ze skompensowaniem tego zafarbu.
    11. Bardzo dobre zdjęcie. Genialny kard i rewelacyjnie uchwycony moment. Popracuj nad dynamiką barw (czarny i biały to tez barwy). Szkoda że nieostre. Było by chyba najlepsze ze wszystkich prezentowanych z tego pleneru.
    12. Co autor(ka) miał na myśli? Bańka fajna, ale IMHO brak tematu zdjecia. Nuda, nic się nie dzieje a do tego dialogi słabe.
    13. Ładne, symetryczne. W miare poprawnie wypełniony kadr.
    14. tego bym nie wrzucał albo jakoś skadrował. Zdjęcie jest nijakie. Bez tematu. W dodatku z krzywym horyzontem
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Coś już napisał Awatar katia
    Miasto
    Jadowniki, Brzesko, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    katia, kilka rad ode mnie (ale nie musisz mnie słuchać):

Kadruj zdjęcia. Popatrz na fotkę, pomyśl co jest tematem i obetnij zbędne częsci.
    Popatrz na 10 zdjecie. Poaptrz na koszuliki - były białe - u Ciebie wyszły niebieskie tak jak całe zdjęcie. Zdjęcia robiłaś w RAWach - nie powinnas mieć problemu ze skompensowaniem tego zafarbu.
    11. Bardzo dobre zdjęcie. Genialny kard i rewelacyjnie uchwycony moment. Popracuj nad dynamiką barw (czarny i biały to tez barwy). Szkoda że nieostre. Było by chyba najlepsze ze wszystkich prezentowanych z tego pleneru.
    12. Co autor(ka) miał na myśli? Bańka fajna, ale IMHO brak tematu zdjecia. Nuda, nic się nie dzieje a do tego dialogi słabe.
    13. Ładne, symetryczne. W miare poprawnie wypełniony kadr.
    14. tego bym nie wrzucał albo jakoś skadrował. Zdjęcie jest nijakie. Bez tematu. W dodatku z krzywym horyzontem
    Dzięki za radę. Każda uwaga jest dla mnie bardzo cenna. Postaram się poprawić błędy, które popełniam

"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."

Uprawnienia umieszczania postów