Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: Plamy na matrycy 5d, pomocy!!!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Teoria spiskowa. Ludzie są z natury uczciwi a serwis raczej nie ma interesu naciągać klienta. Tam naprawdę pracują fachowcy, nawet uwzględniając te wszystkie opinie na tut. forum. :-)
    Tak, a serwisy audio wymieniaja spalone koncowki po 3,50zl, a wyceniaja dodatkowo za przetwornice, kondensatory i wiele innych rzeczy. Elektronike w serwisach wymienia sie na wyrost, klient i tak nie pozna czy dany element jest uszkodzony. Moze NIC nie zrobic a dac jakis dawny element i powiedziec ze to bylo przy okazji spalone od ladunkow elektrostatycznych i koszt rosnie. Tak to juz jest w tym kraju. W samochodzie tez Ci "wymienia" uszczelke "uszkodzona" na sprawna, i oddadza ta uszkodzona w prezencie...

Nie wierze w mechanikow, nie wierze w serwisy, nie wierze w naciagaczy ktorzy probuja na kazdym kroku wmowic ludziom nie znajacym sie na czyms ze naprawa kosztowala wiecej.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Tzn. wierze w naciagaczy, ale nie ufam im :P
    Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 02-07-2010 o 23:49 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Nie wierze w mechanikow, nie wierze w serwisy, nie wierze w naciagaczy ktorzy probuja na kazdym kroku wmowic ludziom nie znajacym sie na czyms ze naprawa kosztowala wiecej.
    Tzn. wierze w naciagaczy, ale nie ufam im :P
    Musiał byś się na wszystkim znać, a tak się niestety nie da i czasami trzeba się z tym pogodzić.
    Przykład już jest w tym wątku. Gość posmarował filtr matrycy zmywaczem do paznokci, a teraz będzie go kosztować ta przyjemność wymiany ponad 4 tysie. Nie widział co dokładnie robi i tyle z tego wyszło...

Coś już napisał Awatar Jedrzej79
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dominooo Zobacz posta
    Gość posmarował filtr matrycy zmywaczem do paznokci
    Bardzo żałuje, że wspomniałem o tym zmywaczu. Nie ma to znaczenia dla mojego problemu, ale jest szansą, żeby się troche nade mną popastwić, zwłaszcza dla tych, któryrzy nie mają czasu przeczytać wątku zanim coś napiszą...
    Canon, Sigma, Tamron, Manfrotto ...

Sprzedam: Sigma 18-50 2.8 EX DC Macro, Grip BG-E3 do 400D.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dominooo Zobacz posta
    Musiał byś się na wszystkim znać, a tak się niestety nie da i czasami trzeba się z tym pogodzić.
    Przykład już jest w tym wątku. Gość posmarował filtr matrycy zmywaczem do paznokci, a teraz będzie go kosztować ta przyjemność wymiany ponad 4 tysie. Nie widział co dokładnie robi i tyle z tego wyszło...
    Fakt, na temat fizyki jadrowej, biomechaniki, inzynierii genetycznej i jeszcze paru innych rzeczy nie wiele wiem. Ale... no niektorzy musza umiec mniej, zeby Ci co wiedza wiecej mogli zarobic :P Przy aparacie - wszystko robie sam. Przy samochodzie - wszystko robie sam. W domu - wszystko robie sam. NIGDY nie korzystalem z pomocy "specjalisty" i nie mam zamiaru, bo to jest moje - coraz wieksze - doswiadczenie, ktore mozna powiedziec ze procentuje. Chyba ze zaliczymy do tej grupy sluzbe zdrowia :P Ale to inna historia

Uprawnienia umieszczania postów