NAreszcie! Jak zwykle, jestem zachwycony.Czy te osłony na silnikach C-17 same się "zdejmują i zakładają", czy to miało czemuś służyć? Chodzi mi o 5-te zdjęcie od dołu.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Odwracacze ciągu - do hamowania samolotu...
Jakby ktoś miał ochotę na więcej - to (bo zapomniałem) - http://aviation.kzielinski.pl/Dyess/
To, że odwracacze ciągu to ja wiem, tylko co ci ludzie tam JESZCZE robią?
No chyba, że to teleobiektyw ich tak zbliżył do pasa i dlatego nie odfrunęli? :-D
Pięknie wyszły w tle te (skądinąd zwykle nudne) strato-cirrusy (czy jak im tam). Natomiast ten kolor, tego rodzaju parnego nieba, to jednak w canonowych szkłach (?) lubię... najmniej. Mam wrażenie, że walczyłeś z tym odrobiną madżenty - mam rację? Ostatnio mam znowu hopla na punkcie tego koloru nieba, bo wraca lato więc może trochę przesadzam. :-D (Jeszcze nie doszedłem, czy to jest wina samych szkieł, czy może jakaś przypadłość matryc lub ich oprofilowania w specyficznych warunkach...) Ogólnie niebo jest jakby na granicy reala, ale jeszcze po tej właściwej stronie. Najbardziej "podbramkowo" jest chyba na 1,4,6,10 (jeśli dobrze numeruję).
Dzięki za relację. Zawsze miło oglądać!![]()
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Nie, nie - byli dość blisko - to chyba była ekipa od obsługi pirotechniki do jednego z późniejszych pokazów i stali tuż przy pasie...
Powiem szczerze że nie wiem jak to wygląda - u mnie byle jak ale robiłem to w świerzo postawionym CS5 i za późno się połapałem że Save for Web zostawia pliki bez profilu - post już poszedł a nie miałem wczoraj siły robić tego od nowa (w 800 px to robię tylko pod CB) - może dzisiaj wieczorem zrobię jeszcze raz...
Jak zwykle nic dodać, nic ująć. Świetne zdjęcia.
Jak zawsze.... Zazdroszcze![]()
Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/gallery
Taaa... Zaraz dostanę bana za nabijanie postów!!! Znowu rewelacja!!! AN27 świetny. Oooo, wiem do czego się przyczepię!!! Gdzie numeracja zdjęć?! Leniuszek się odezwał? Z resztą poprzednie galerie to samo!