Mnie wybierz! Wybierz mnie!
Mnie wybierz! Wybierz mnie!
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Fajnie, że zostawiasz exif, Muflon sknera usuwa...![]()
muflon też zostawia - zajrzyj na http://photosite.pl/aviation - wszystko jest....
Ja raz tylko pousuwałem przez pomyłkę jak zreinstalowałem CSa i przeoczyłem ustawienia Save for Web...
przejrzalem caly wątek i powiem tak : szczęka opada. Gratuluje i zycze kolejnych tak udanych zdjęć.
Canon 50d, C 10-22, C 24-105L , C 70-200L f4, C 85mm f1,8 , + canon 580EX II
Taaaaaa...
Jakże się myliłem myśląc, że zdjęcia z airshow mogą być super, oddać dynamikę, pokazać to co w lotnictwie budzi najwięcej emocji. Teraz już wiem że tylko air to air (chyba tak się określa tego typu zdjęcia).
Krzychu, nie będe Ci znowu słodził,ze zdjęcia super, bo i tak wiesz, że sąAle za jedno bardzo Ci dziękuję. Dyskutowałem z kolegą, byłym pilotem wojskowym obecnie cywilnym, czy jak robił manewry w swoim FulcrumieA to się pochylał w fotelu, jak wiejski rajdowiec w maluchu. Twierdził, że piloci tego nie robią. A co widzimy na trzecim zdjęciu?
![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie, no - w Migu jest jednak mniej miejsca i siedzi się ciasno przypiętym pasami do fotela więc ja bym mu wierzył ;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To jest jednak zupełnie inna bajka i jestem niezmiernie wdzięczny osobom dzięki którym było to możliwe (w PSP) i wciąż szczerze mówiąc nie mogę się nadziwić że się udało - dodatkowo myślałem że jednak będzie znacznie łatwiej - na 300 metrach wysokości przy pogodzie która wtedy była (wiało mocno), targało nas po tej rampie maksymalnie. Być może będzie więcej efektów tej sesji ;-)
Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 21-03-2010 o 12:39 Powód: Automerged Doublepost
Myślę, że robi to większość. Jest to o tyle naturalne, co i prawidłowe. Porównuję to do jazdy motocyklem, a tam jest technicznie prawidłowe, żeby głowa (linia oczu) była w miarę możliwości poziomo przy wychylonej maszynie. Może się mylę, ale w samolocie powinno to działać podobnie. A zdjęcia jak zwykle rewelacyjne.