podepne sie do pytania. Ktory ze strapow na jedno body? Taki sprawdzony.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja polecam na 2 body pasek Reportera firmy Rosa , można na alledrogo znaleźć.
Testowałem na ostatnim weselu w końcu człowiek się nie dusi dwoma paskami ;]
no comment...
ja kupiłem coś takiego
http://www.reporterstrap.com/reporter.swf
jak na razie jestem bardzo zadowolony
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Ten na 2 body kosztuje 220 zeta. Chyba się skuszę.
Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5
fajnie to wyglada zastanawiam sie czy po podpieciu do gripa nic sie nie urwie ... zestaw z 70-200 oraz lampa sporo wazy
Canon FF
Ja bym się skusił, gdyby aparat był mocowany za standardowe mocowania do paska, a nie za gwint.
micles - to kup sobie zwykły pasek, tylko odpowiednie długi
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
Noszę na Rstrapie Dsa+70-200+lampa i nie czuję dyskomfortu. Wszystko trzyma się bardzo dobrze.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący