Strona 130 z 228 PierwszyPierwszy ... 3080120128129130131132140180 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 291 do 1 300 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Początki nałogu Awatar takpoprostu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    188 - szkła na - no nieprofesjonalnie no
    189 - przestań tak kichowato wyciągać to niebo!
    191 - na serio leciało, czy wyświetlone za pomocą jakiegoś medium typu dvd/komputer?
    192 - na stoliku - no nieprofesjonalnie no i to po raz drugi (od razu wymazałbym tą kratkę wentylacyjną po prawej u góry - 3sec roboty, a od razu lepiej by się oglądało)
    193 - dziwne światło.
    Wszystkie z kościoła - desaturowane ściany i obrazy?
    201 - szału nie robi - same plecy. Trochę za mało na siebie patrzą, żeby dawać tą fotę.
    204 - dziurki od nosa
    205 - nie szło mniejszej ekspozycji dać i wyciągać cienie zamiast przepałów?
    206 - dwubitowe niebo! Przestań! Już lepiej wklej jakieś stockowe...
    208 - "o patrz kochanie, odpadła mi ręka!"
    211 - kadr w lewo! po prawej nic nie ma, a z lewej ucinasz fajerwerk.
    217 - pannie młodej coś słabo poszło. Kadr też nieciekawy. Spróbowałbym UWA z ziemi, żeby więcej kurzu złapać na zdjęciu. No albo tak jak teraz, tylko trochę bardziej się postarać z kompozycją.
    219 - cień od barierki nakłania człowieka do kombinowania - czy tam jest druga barierka? czy to faktycznie tylko cień... Założyłbym jakiegoś minimalnego softa czy cokolwiek i już cienie byłyby niezauważalne.
    220 - po raz trzeci już chyba, tym razem najbardziej - różne jasności i koloryty twarzy. Schowałbym również kubeczek z herbatą, bo kto przed herbatą pije colę
    O matko :-D Rzadko się tu wypowiadam, ale jak widzę takie coś to aż mnie korci... Z ciekawości wlazłem na twoją galerie i człowieku :-D przecież w porównaniu do Knapa to Ciebie po prostu nie ma, ty się od niego ucz a nie wytykaj tak bezsensowne w reporterce błędy. Więc skul ogonek i zacznij robić w końcu zdjęcia a nie wiecznie klepiesz na forum co świadczy licznik Twoich postow - ponad 5 tyś ja pie****le hehe
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez takpoprostu Zobacz posta
    O matko :-D Rzadko się tu wypowiadam, ale jak widzę takie coś to aż mnie korci... Z ciekawości wlazłem na twoją galerie i człowieku :-D przecież w do Knapa to Ciebie po prostu nie ma, ty się od niego ucz a nie wytykaj tak bezsensowne w reporterce błędy. Więc skul ogonek i zacznij robić w końcu zdjęcia a nie wiecznie klepiesz na forum co świadczy licznik Twoich postow - ponad 5 tyś ja pie****le hehe
    Ja znowu swoje: micles jest urodzonym krytykiem a nie fotografem!!! Krytyka wychodzi mu wyśmienicie a zdjęcia różnie
    pkt 8 regulaminu

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja też znowu swoje, bo jak widać - niektórzy czytają wybiórczo i lubią się pienić nie na temat... (Husky zamienić na takpoprostu)
    Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Husky - co twoim postem wnosisz do tematu?

Będzie chciał Pank, to przeczyta. A nuż faktycznie coś spostrzegłem, co idzie poprawić. Nie będzie chciał, to nie przeczyta.

Ja na swoje ślubniaki już od dawna patrzę i widzę, że szału nie robią, ale niestety, nie można być od razu we wszystkim najlepszym.
    Przypominam również o istnieniu przycisku : . W razie coś nie pasuje - proponuję skorzystać z niego...

A komentarze do moich zdjęć prezentować w moim wątku.

Domyślnie

a ja osobiście wolę komentarze Miclesa niż np. komentarze w stylu "Ale piękne" albo "Ale brzydkie".
    Micles jest konkretny, trzeba go czytać uważnie, i jakieś 32 % z tego co napisał przemyśleć.
    Uważam że część uwag Miclesa przyda się każdemu. Podkreślam - część.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Tyle, że nie każdy potrafi odróżnić część właściwą od właściwej mniej i co gorsza jak by potrafił zrobić to sam autor tych komentarzy to by było przejrzyściej. Nie mniej 32% to nie jest zły wynik.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nieźle aproksymujecie

Mi już 10% by starczyło. 20 komentarzy (połowa błędów się powtórzy) i mamy receptę na poprawienie zdjęcia dążące do ideału...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Aproksymacja nie jest tutaj najcelniejszym słowem. Poruszamy się w tym wątku po krawędziach sztuki gdzie nie zawsze dwa razy dwa musi się równać pięć. Pomimo że pewne zasady są ustalone nie są one jednak constans ale raczej mniej więcej. Ideałem nie musi być wcale poprawne zdjęcie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez takpoprostu Zobacz posta
    O matko :-D Rzadko się tu wypowiadam, ale jak widzę takie coś to aż mnie korci... Z ciekawości wlazłem na twoją galerie i człowieku :-D przecież w porównaniu do Knapa to Ciebie po prostu nie ma, ty się od niego ucz a nie wytykaj tak bezsensowne w reporterce błędy. Więc skul ogonek i zacznij robić w końcu zdjęcia a nie wiecznie klepiesz na forum co świadczy licznik Twoich postow - ponad 5 tyś ja pie****le hehe

Strach sie odezwać bo jak odwiedzisz moją peerelowską galerie to pewnie pojedziesz po mnie jak szmaciarz po koniu. Ale swoim postem jesteś numerem jeden dzisiejszego dnia.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Początki nałogu Awatar takpoprostu

Domyślnie

no bo jest to dla mnie niepojęte - jak można wytykać błędy osoba, która sama popełnia ich znacznie więcej.

A poklikałem sobie twoją peerelowską galerie, i pomijając za mocny blur na niejednych fotkach , to masz tam dużo bardzo fajnych i ciekawych kadrów "jak dla mnie".
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Strona 130 z 228 PierwszyPierwszy ... 3080120128129130131132140180 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów