Jak dotąd 012 jest najlepsze=podoba mi się.
Jak dotąd 012 jest najlepsze=podoba mi się.
No, nareszcie coś ... Jeszcze, jakbyś zdjął mocy lampy troszeczkę, to juz wogóle mogloby być super. Ale i tak jest bardzo dobrze.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
fajna, faaaajna fota![]()
I co, nawet nikt nie napisze, że horyzont leci na lewo?![]()
A niech leci.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
A nie miał lecieć :-? :-)
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Michale, mówisz i masz... okropne... dopalone tak, że wygląda jakbyś dziewczynę wkleił z innego zdjęcia... i trzeba mieć chyba zaćmę żeby tego nie widzieć...no to tyle... a horyzont zaiste leci, ale przy tym co mi się nie podoba to pikuś
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Fajnie Ci wyszło Michale... modelka super wyszła, jakbyś ją wkleił w to zdjęcie... przez to fajnie wygląda
A tak na poważnie, zdjęcie jest dobre choć efekciarskie, a to + i - . Czy to dobrze czy źle to zależy od nastroju oglądacza
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To mi się nie podoba. Wyblakłe, ot, i tyle.
Ostatnio edytowane przez magart ; 05-06-2010 o 21:53 Powód: Automerged Doublepost
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl