Sam potrzebuję takiego mocowania. Gdzie je kupiłeś?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ps - słyszeliście wieści o nowej wersji filmującej lustrzanki, nad którą pracuje Canon?
Sam potrzebuję takiego mocowania. Gdzie je kupiłeś?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ps - słyszeliście wieści o nowej wersji filmującej lustrzanki, nad którą pracuje Canon?
Ostatnio edytowane przez ibka ; 30-05-2010 o 11:43 Powód: Automerged Doublepost
no tak coraz droższe to będzie hobbyswoja droga film w RAW to karty o duuuuzej pojemności
Canon FF
Po kablu bezpośrednio na dysk
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
Spokojnie panowie... jeśli konkurencja w kwestii filmowania ich nie przyciśnie (na co się nie zapowiada), to raczej nie zobaczymy w przyszłym roku 5d3, albo będzie, ale bez wspominanych video-ficzersów, które pojawią się w 1d5 (czyli bardzo nieprędko) albo może 7d2 ?
Imo do tematu możemy wrócić najprędzej za rok![]()
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
ostatnio troche bawie sie tym filmem z 5d i tak, nic nie ogarniam hehe, film ladnie wyglada po zgraniu, ale zeby to pomontowac to musze sporo pokombinowac.
co wybrac w preferencjach, aby 30sek film nie zajmowal 150mb tylko 2mb? mowa oczywiscie o preferencjach w programie do montazu (pal, jaka rozdzialka itd)
dzieki, co do tekstow typu - przeczytaj ten watek, tak czytam, jestem na 53 stronie![]()
WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl
512kbit/s to trochę mało nawet jak na 720p, nie mówiąc już o 1080.
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...ering+settings
Pinto, bzdury to Ty piszesz. jak zrobię rawa to zajmuje 25mb, jak chce komus wyslac albo wrzucic do galerii w internecie robie jpg ktory zajmuje 200kb - ogladac sie da i wielkosc wystarczajaca bo po co szerokosc ponad 5000px jak wystarczy 900 ?
Micles - mam pytanie, bo widzę, że jesteś beiżący w tych sprawach.
Nakręciłem próbnie film, wszystko cacy, z tym, że po uploadzie na vimeo przybrały się proporcję 4:3.. na dysku mam w prawidłowych propocjach - chyba vimeo coś pochrzaniło?
link:
WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl